Skip to main content
Hva mener du? Del dine meninger med Budstikkas lesere.
Send inn innlegg

Forstår de hva tre års byggevirksomhet innebærer?

– Det pigges, graves, skytes, veier bygges, stenges, endres etc., hele tiden. Det føles som ren og skjær terror, skriver innsenderen om situasjonen på Bekkestua.

Foto: Karl Braanaas

Utbyggingen kommer til å få konsekvenser for enkeltpersoner, gå på helsa løs.

Etter sterke reaksjoner ber prosjektdirektør i Bærum kommune, Johan Steffensen, i Budstikka beboerne på Bekkestua Nord smøre seg med tålmodighet i to-tre år, mens byggeprosjektet han og planutvalgets leder Udnes banket gjennom, fullføres.

Forstår de hva tre års byggevirksomhet og bråk innebærer for beboerne? Garantert ikke, og de har ikke skjenket det en tanke.

1.000 dager i et inferno av lyd fra 07.00 til 19.00, 12 timer og av og til mer. Mens tre-fire gravemaskiner fyrer opp og kjører grabbene i betong, stein og metall, desibel fyker i taket – over det tillatte – må vi leve for lukkede dører og vinduer, stenge direktørenes anleggsverden ute.

Det pigges, graves, skytes, veier bygges, stenges, endres etc., hele tiden. Det føles som ren og skjær terror, og sov-i-ro og øreklokker hører hverdagen til.

Vi inviterte Steffensen, Udnes og Huse (Folkehelsekontoret) til å sette seg ned sammen med oss utenfor Rema 1000, men de feiget ut. Hvorfor må ledelsen i kommunen enten den er politisk eller administrativ alltid være seg selv nok? «Bor du der? Nei, – gjør du? Nei, da gir vi f…».

Å be beboerne leve i «Damaskus» i tre år er provoserende og vitner om at prosjektet er helt uten proporsjoner og planlagt uten omtanke for beboerne, hvorav mange er eldre. Utbyggingen kommer til å få konsekvenser for enkeltpersoner, gå på helsa løs.

Beboerne er til like også velgere som støtter og gir politikere makt til å gjøre en jobb for dem, det var ikke meningen at de skulle kortslutte og ikke ta vare på dem. Politikere i Bærum opptrer som politikere flest etter å ha blitt valgt, med null forståelse.

Snorklippergjengen i Høyre fikk seg et spark i baken da utbyggingsmotstandere fra Fornebu/Snarøya ble valgt inn i kommunestyret i høst. Få opp øynene – det er ikke siste gang dere vil oppleve slikt. STOPP!

Bidra med dine meninger, både på nett og i papir.
Skriv debattinnlegg
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.