Det har vært mye skriverier om stenging av broen på Bekkestua.

Jeg hadde derfor ikke tenkt å blande meg i debatten, men når jeg nå leser Johan Malvik (V) sitt innlegg (Budstikka fredag 6. januar «Bekkestua vil trives uten bilene»), så blir jeg mektig irritert.

Å bare nevne at man burde vurdere sykkel eller kollektiv ved neste handletur er bak mål. Vi bor i Norge, vi har vintervær, og året er 2023.

Ikke kom med historier fra 1700-tallet da det ikke var biltrafikk over Bekkestua bro. Det var det heller ikke i resten av verden.

Det hadde vært artig hvis du kunne posert med sykkel på broen med fire handleposer på styret, i dagens snøvær. Det hadde gitt et riktigere bilde for videre debatt.

Brorparten av de som rusler rundt og handler på Bekkestua på dagtid, er eldre mennesker, og vi blir flere og flere. Og vi bruker bil for å handle.

Bilen blir da et hjelpemiddel. Vinmonopolet på Bekkestua er plassert rett ved broen. Jeg vil tro at omsetningen der vil stupe og kundetrafikken dirigeres i retning Østerås og Kolsås, der det er gratis parkering. Andre forretninger vil også lide da bilistene blir kjent med andre sentre.

Jeg vil avslutte med å ønske deg og ditt parti Venstre lykke til ved neste valg. Jeg tror ikke du må regne med mange velgere fra Bekkestua.