Skip to main content

Tapte tredje finalekamp

Bærum er nødt til å vinne neste hvis de skal ha mulighet til å vinne NM. Her fra andre finalekamp mot Gimle.

Bærum er nødt til å vinne neste hvis de skal ha mulighet til å vinne NM. Her fra andre finalekamp mot Gimle.

Foto: Joakim S. Enger

Det ble en nervepirrende avslutning på den tredje finalekampen i Gimlehallen, men Bærum trakk til slutt det korteste strået.

Gimle vant den første finalekampen, men de lyseblå slo tilbake på hjemmebane tirsdag denne uken og vant den andre finalen med 88–80.

Fredag var det duket den tredje kampen i finaleserien, som spilles best av fem. I Gimlehallen satte hjemmelaget tonen fra start, og gjestene fra Bærum ble hengende etter. 

Gimle ledet med 5 poeng før Bærum fant veien til basketkurven, og da første periode var over, sto det 23 – 18 i hjemmelagets favør.

Gjestene fra Bærum klarte aldri å gå forbi Gimle på poengtavlen. Andre periode endte 53 – 47 og da tredje periode var over viste poengtavla 70 – 67 i hjemmelagets favør.

Nervepirrende avslutning

Bærum holdt imidlertid godt følge med hjemmelaget, og sørget for en nervepirrende avslutning på kampen. Med kun et halvt minutt igjen å spille var stillingen i Gimlehallen 80–78. 

Men noen bom og feil fra gjestene sørget til slutt for at det endte 86–83. Dermed kunne hjemmelaget juble for seier nummer to i finaleserien.

Nå er Bærum nødt til å vinne neste oppgjør hvis de skal ha mulighet til å vinne NM.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.