Skip to main content

Nytt tap for Asker – nytt scoringsshow av Gilchrese

Eric Gilchrese scoret 31 poeng. Her fra tiden i Bærum. 

Foto: KARL BRAANAAS

Lørdag scoret han 40 poeng, søndag scoret han 31. Men Asker reiste dessverre poengløse hjem fra helgen i Bergen.

FYLLINGEN – ASKER ALIENS 102–92

Lørdag ble det 20-poengs tap mot Frøya. Søndag var Asker Aliens nærmere da de møtte Fyllingen.

Asker hang godt med gjennom hele kampen, Fyllingen ledet 54–46 halvveis. I den tredje perioden ble ledelsen øket med ytterligere fem poeng. Asker kjempet tapper i siste periode, knappet innpå ledelsen, men ikke nok til at de fikk med seg poeng. Til slutt vant altså Fyllingen 102–92.

Eric Gilchrese ble kampens toppscorer med sine 31 poeng for gjestene. Plaisir Nzitani Mukoko leverte 19 poeng, Ludvig Bergh 16 og Paulius Grebliunas 10.

- Eric helt rå

– Det var en tung kamp. Fyllingen er veldig bra innside med mange store, gode spillere, oppsummerer Askers kaptein Ludvig Bergh og legger til at Asker fortsatt er sterkt preget av at de har mange skadede spillere.

– Vi scorer 92 poeng, det er bra, men slipper inn 102, som er altfor mye.

Bergh legger ikke skjul på at det er godt å ha Gilchrese tilbake.

– Eric har vært helt rå de siste to kampene. Vi viser perioder med veldig bra spill, fortsatt har vi ikke hatt en hel god kamp, så venter fortsatt på å få de store spillere tilbake fra skade, oppsummerer Berg.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.