Skip to main content

Bærum tok nok en seier, nytt tap for Asker

Stian Mjøs scoret 28 poeng for Bærum. 

Foto: Karl Braanaas

Bærum vant på hjemmebane mot Frøya, mens Asker tapte sin hjemmekamp i Basketligaen mot Gimle.

BÆRUM BASKET – FRØYA 97-90

ASKER ALIENS – GIMLE 72-77

Bærum basket har ambisjoner om å være et topplag denne sesongen. Lørdag tok de en ny seier og står nå med fem seire og ett tap på de seks første kampene.

Lørdag havnet de bakpå 19-20 etter de første ti minuttene. Midtveis hadde hjemmelaget slått tilbake og ledet 43-41. Gjestene knappet litt innpå mot slutten, men Bærum holdt unna og vant altså med syv poeng.

Stian Mjøs ble Bærums toppscorer med 28 poeng.

Nesten for Asker

Asker har ennå ikke vunnet i årets liga og klarte det heller ikke lørdag kveld, men lørdag var de nære og presset Gimle til forlenget spilletid.

Hjemmelaget ledet 31-25 da kampen var halvspilt. Men bortelaget kom tilbake og ved full tid var stillingen 65-65. Bortelaget vant etter forlenget spilletid.

Asker Aliens hadde fått inn forsvarskjempen Eric Gilchrese som forsterkning til helgens kamp. Men topplaget Gimle ble likevel for sterke. Gilchrese scoret 21 poeng for Asker. Plaisir Nzitani Mukoko scoret 31.

Bærum deler tabelltoppen med Kongsberg, Asker Aliens er helt sist.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.