Skip to main content

Bærum med hjemmesmell mot Frøya

Bærum Basket tapte for Frøya i Nadderudhallen. Her er Bærums poengplukker Stian Mjøs i aksjon.

Bærum Basket tapte for Frøya i Nadderudhallen. Her er Bærums poengplukker Stian Mjøs i aksjon. 

Foto: KARL BRAANAAS

Bærum kom seg aldri skikkelig inn i søndagens hjemmekamp mot Frøya, og tapte til slutt 68–86. 

BÆRUM – FRØYA 68–86

– Vi kommer ut veldig flate energimessig i denne kampen. Det synes jeg er dumt og unødvendig, sier Bærum-trener Mathias Eckhoff. 

Bærum lå før kampen likt poengmessig med Frøya, men hjemme i Nadderudhallen var det gjestene som viste seg som det sterkeste laget. 

– Det er dumt at vi taper kampen fordi noen jobber hardere enn oss. Vi må gi oss selv en sjanse, det gjorde vi ikke nå, sier Eckhoff. 

1. periode endte med sifrene 12–28 til Frøya. Bærum kom sterkere tilbake i 2. periode og vant den 25-15, men de to siste periodene vant Frøya overbevisende. Dermed ble sluttresultatet fortjent 68–86 til bortelaget. 

– Jeg synes vi har fått en grei start på sesongen. Målet vårt er å komme til sluttspillet og gjøre det bra der. Da må vi bli mer stabile, for akkurat nå svinger vi for mye i prestasjonene, sier Eckhoff. 

Vinner og taper som lag

Bærum-treneren ønsker ikke å trekke frem noen enkeltspillere fra kampen, hverken for å rose eller rise. 

– Det gjør jeg sjelden. Jeg tenker vi vinner og taper som lag. Vi skal ta lærdom av dette her, sier Eckhoff og legger til at han vet dette er idrettsklisjé. 

At laget kom rett fra kamp i Trondheim dagen før bruker han ikke som unnskyldning for tapet hjemme mot Frøya. 

– Det var som å spille en bortekamp forberedelsesmessig, men sånn hadde Frøya det også. Vi må være klare når fløyta går og spille hardt. Da vil også gode ting skje, avslutter Eckhoff. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.