– Flott at en 14-åring vil bidra

TAKKER: Jardar Hals, klinikkdirektør ved Bærum sykehus er takknemlig for Felix innsamling av TV-er.

TAKKER: Jardar Hals, klinikkdirektør ved Bærum sykehus er takknemlig for Felix innsamling av TV-er. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Sykehusdirektør Jardar Hals gleder seg over nye tv-er.

DEL

– Vi synes det er meget hyggelig tenkt av en 14-åring å ville bidra til bedre opplevelser for pasienter på Bærum sykehus. Det viser stor omtanke og initiativ. Det er vi svært takknemlige for, og det fortjener all mulig ros, sier direktør ved Bærum sykehus, Jardar Hals.

LES OGSÅ: Startet innsamling av tv-er

– Hva tenker Vestre Viken om denne type innsamlinger?

– Gaver og spontant arrangerte private innsamlinger av denne typen synes vi jo er meget hyggelige. Vi setter alltid pris på det engasjementet som ligger bak. Og i de aller fleste tilfeller er det helt uproblematisk, og bare gledelig. Og det kan i mange sammenhenger virkelig bidra til å oppnå noe som ellers ikke hadde blitt oppnådd eller å komme raskere til et fremskritt, sier Hals.

– Er slike innsamlinger helt uproblematiske eller kan det føre til at en avdeling får inn mye utstyr som de ikke kan betjene eller har kapasitet til å følge opp?

– I enkelte tilfeller kan det komme tilleggskostnader eller utfordringer med noen typer gaver. Når det gjelder denne gaven med mange TV-er, er det ikke problematisk, men noe som kan gi stor glede til pasientene. Om det skulle være noen utfordringer, legger vi stor vekt på å få til gode løsninger, og dette ordner seg normalt fint, sier sykehusdirektøren.

Artikkeltags