Bærum fortsetter å ruste opp for sin nye tilværelse i 2. divisjon. Fredag ble det klart at de henter Per Henrik Rolfsen (24) fra Holmen.

Rolfsen har vært Holmens førstevalg mellom stengene de tre siste sesongene. Før det var var han i Askers ungdomssystem.

Han har trent med Bærum i høst, og imponert gultrøyenes trenerteam.

– Per Henrik er en ung målvakt, men han har allerede rukket å få bra med erfaring fra 2. divisjonsspill med Holmen. Vi har fått oss en meget god skuddstopper og en matchvinnertype. Det han har levert på treningsfeltet i høst har holdt gjennomgående god kvalitet og vi er trygge på at vi kommer til å få stor glede av Per Henrik i Bærum SK, uttaler Bærum-trener Luke Torjussen til klubbens nettside.

LES OGSÅ: Bærum ennå ikke enige med Roar Johansen

For to uker siden ble det klart at Torjussen blir Bærums nye trener. De har fra før forlenget kontraktene med Babs Akyniemi, Jan Aubert og Mounir El-Masrouri, i tillegg til at Tin Hoang (19) og Dauda Bortu (19) hentes opp fra juniorstallen.

Mandag ble det også klart at Mads Fredrik Hasle (19) blir hentet opp fra juniorstallen foran 2016-sesongen, ifølge klubbens nettsider.

Bocar Seck (24), som kom til Bærum i sommer, kan være på vei bort fra klubben. Han har den siste tiden trent med den tyske storklubben Werder Bremen.

LES OGSÅ:

Slik spilles lokalderbyene mellom Asker og Bærum 

Asker rykker opp, men Fredrik Bøe rykker ned til Heggdal 

Kontaktet Tandberg om Start-jobb