Henrik Dahl blir daglig leder i Bærum SK

NY BÆRUM-LEDER: Henrik Dahl (t.v.) tar over som daglig leder i  Bærum SK. Her i duell med en ung Atli Heimisson i 2009.

NY BÆRUM-LEDER: Henrik Dahl (t.v.) tar over som daglig leder i Bærum SK. Her i duell med en ung Atli Heimisson i 2009. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Starter i jobben 1. februar.

DEL

Tommy Westlie ga seg som daglig leder i Bærum ved månedsskifte. Westlie uttalte at jobbskifte ikke hadde sammenheng med de sportslige resultatene denne sesongen.

Ovenfor Budstikka la han likevel ikke skjul på at det er betydelig forskjell på å kjempe i toppen som i fjor, og mot nedrykksstreken som nå.

– Klart vi merker det både på stemningen i klubben, oppmøtet på kampene og på omsetningen, fortalte Westlie da det ble kjent at han hadde sagt opp sin stilling i klubben.

Styreleder i Bærum, Sigurd Blydt-Hansen, gikk tidlig ut å fortalte at Bærum skulle ansette en ny mann i Westlies stilling, til tross for at et nedrykk var en mulighet. To dager etter at nedrykket var et faktum, presenterte klubben sin nye leder, tidligere trener for a-laget og Bærum-spiller Henrik Edner Dahl (40).

– Ansettelsen av Henrik er et ledd i en bevisst satsning på å bli enda dyktigere og tydeligere på hva Bærum SK er, kan og vil, sier Blydt-Hansen i en pressemelding.

Dahl kommer fra jobben som daglig leder for hovedstadslaget Lyn, som rykket ned til 3. divisjon denne sesongen. 

Artikkeltags