Fantastiske Bærum-mål mot Brumunddal

JUBEL: Erblin Llullaku har nettopp lagt på til 4-0 for Bærum, og gratuleres av tilrettelegger Jan Aubert. – Vi har slitt med å score mål i år, men har visst at det kom til å løsne en gang, sier Llullaku etter kampen.

JUBEL: Erblin Llullaku har nettopp lagt på til 4-0 for Bærum, og gratuleres av tilrettelegger Jan Aubert. – Vi har slitt med å score mål i år, men har visst at det kom til å løsne en gang, sier Llullaku etter kampen. Foto:

Av

Bærum serverte et par ordentlige lekkerbiskenscoringer hjemme mot Brumundal lørdag.

DEL

Bærum - Brumunddal 4-1

Dermed tok Bærum sin første hjemmeseier i ligaen for sesongen, og sin andre totalt.

Og et Bærum-lag som har slitt litt med uttellingen så langt denne sesongen, kan nok være godt fornøyde med at fire baller satt i nettmaskene mot Brumunddal.

– Vi har slitt med å score mål, men vi har jo visst at det kom til å løsne en gang. Det var deilig at det skjedde på hjemmebane her, og at vi fikk fire, smiler tomålsscorer Erblin Llullaku.

– Og så er det jo greit å ha tre forskjellige målscorere også, skyter lagkamerat Jan Aubert inn.

LES OGSÅ: Drama i lokaloppgjøret mellom Asker og Bærum

Dribleraid

Og når man snakker om scoringer: Spesielt Llullakus første, og Bærums tredje, var av den lekre sorten.

Syv minutter ut i den andre omgangen mottok Llullaku ballen litt utenfor sekstenmeteren. Han var ikke snauere enn at han dro av både en og to og tre mann før han runder keeper og dyttet ballen i mål. En vanvittig scoring, og et nesten måpende publikum kunne juble.

– Jeg greier å runde av en. Så ser jeg at han andre kommer, og så greier jeg å runde av han og. Når jeg greier å runde av han, så tenker jeg: Hvorfor ikke ta han tredje også, sier Llullaku om scoringen.

Er det det fineste målet du har scoret noen gang?

– Ja, jeg tror det. På A-lagsnivå er det nok det, sier han.

LES OGSÅ: Bærum-tap mot VIF 2: – Forferdelig andreomgang

Vakkert langskudd

På dette tidspunktet ledet allerede Bærum 2-0 over Brumunddal.

Begge de to første scoringene kom før pause, og begge var også meget flotte.

Et snaut kvarter ut i omgangen fikk Kot Tafesse ballen ute på venstrekanten, omtrent ved midstreken. Han slo en flott stikker i bakrom, der Mawa hadde gått på et av sine mange løp i løpet av kampen. Mawa tok imot ballen, og kunne kaldt og rolig skru den i det lengste hjørne, forbi Brumunddal-keeper Emil Holst.

2-0 kom ti minutter senere, etter at Bærum holdt trykk høyt i banen over en god periode. Til slutt slo Mawa en kort pasning til Kot Tafesse. Han smalt til fra 20 meter, og ballen suste helt øverst i venstre kryss, traff så vidt tverliggeren og føk videre inn i nettmaskene. En herlig scoring av Kot Tafesse.

– Vi var forberedt på at de skulle ligge lavt, men de lå kanskje overraskende lavt, spesielt i første omgang. Vi er litt utålmodige til tider, men klarer til slutt å finne rommene og score to mål til pause. Da var det ganske komfortabelt egentlig, hele veien ut, sier Aubert etter kampen.

LES OGSÅ: Lover å jobbe gratis for Asker om de rykker ned

Scoret igjen

Llullaku økte altså til 3-0 etter pause, og drøyt 20 minutter før slutt var han på pletten igjen.

Jan Aubert dro en lekker finte ute på høyrekanten, og slo hardt og lavt inn i boksen. Der dukket Llullaku opp, og smalt ballen inn i hjørnet på siden der den kom fra. Dermed ledet Bærum 4-0.

Gjestene skulle dog få et reduseringsmål. Et snaut kvarter før slutt gikk Brumunddals Jonatan Helmersen i bakken i feltet, og dommeren, som mente Slemdal holdt Brumunddal-spissen litt for mye, pekte på straffemerket.

Straffen satte Sigurd Ertsås i mål.

Uten at det drepte stemningen blant Bærum-spillerne.

Kampfakta

Bærum 4 (2)

Brumunddal 1 (0)

Fotball, PostNord-Ligaen Avdeling 1, menn, 6. runde.

Mål: 1-0 (14.) Moses Mawa, 2-0 (25.) Emanuel Kot Tafesse, 3-0 (52.) Erblin Llullaku, 4-0 (69.) Llullaku, 4-1 (78.) Sigurd Ertsås (str.).

Gule kort: Lars Ivar Slemdal og Didrik Bjørnstad Fredriksen, Bærum.

Bærum: Sondre Midtgarden - Rasmus Isegran, Mattias Pedersen, Lars Ivar Slemdal, Mounir El-Masrouri - Jan Aubert, Ola Moe, Erblin Llullaku -Daniel Berg, Emanuel Kot Tafesse, Moses Mawa

Innbyttere Bærum: Didrik Bjørnstad Fredriksen i 61. min for Moe, Ismar Dizdar i 67. min for Isegran, Jon Tveit Rønning i 85. min for Mawa.

Brumunddal: Emil Holst - Torgeir Osmo, Kristian Eriksen, Rune Pettersen, Fredrik Haave Andersen - Christoffer Solbakken, Dardan Rexhaj, Markus Haave Andersen, Mahad Abdi Abdillahi - Jonatan Helmersen, Sigurd Ertsås

Innbyttere Brumunddal: Henrik Lehne Olsen i 40. min for Solbakken, Jesper Sørum Johansen i 68. min for Markus Haave Andersen, Erik Sigtbakken i 82. min for Rexhaj.

Dommer: Ola Kellerhals, Vaulen IL

Artikkeltags