Bærum serieåpnet med uavgjort: – Skal ikke kimse av dette

UAVGJORT: Jan Aubert (t.v.) scoret Bærums mål i 1-1-kampen mot KFUM. Mounir El-Masrouri (t.h.) mener laget kan være relativt fornøyde med poenget.– Vi så på dette som en av de tøffeste bortekampene i år, sier han.

UAVGJORT: Jan Aubert (t.v.) scoret Bærums mål i 1-1-kampen mot KFUM. Mounir El-Masrouri (t.h.) mener laget kan være relativt fornøyde med poenget.– Vi så på dette som en av de tøffeste bortekampene i år, sier han.

Av

Bærum gjorde en tidvis god sesongpremiere, og kan ta med seg ett poeng hjem fra en vanskelig bortearena, etter uavgjort mot KFUM mandag kveld.

DEL

KFUM - Bærum 1-1

For etter en relativt sjansefattig kamp, der lagene scoret hvert sitt frisparkmål, kunne Bærum til slutt si seg greit fornøyde med 1-1 og uavgjort borte mot KFUM, som rykket ned fra OBOS-ligaen etter fjorårets sesong.

– Ja, vi er vel ganske fornøyde med ett poeng. Vi skal ikke kimse av dette, vi så på dette som en av de tøffere bortekampene i år. Etter spill og sjanser er kanskje uavgjort greit totalt sett også, sier kaptein Mounir El-Masrouri etter kampen.

LES OGSÅ: Bærum-treneren: – Jeg ser ikke etter masse penger

Åpnet best

Og det var Bærum som åpnet kampen best. De gulkledde hadde mye ball i innledningen av kampen, uten å skape de største sjansene.
Ikke før etter en snau halvtime. Bærum ble tildelt et indirekte frispark omtrent på sekstenmeterstreken - ballen ble så vidt rullet til siden, og Jan Aubert smalt inn ledermålet.

Bærum holdt godt unna etter dette, men KFUM kjempet seg sakte men sikkert mer inn i kampen. Begge lagene slet dog med å skape noe særlig med sjanser.

LES OGSÅ: Ber om annen lagkaptein

Siste spark

Helt til omgangens siste spark på ballen. Tidligere Stabæk-spiller Stian Sortevik dro med seg ballen innover, og vant et frispark i gunstig posisjon. KFUMS Kristoffer Hagen skrudde ballen over muren - og forbi Bærum-keeper Sondre Midtgarden, som bare kunne se balle gå i nettet.

Rett etter blåste dommeren til pause.

– Det er kjipt å få et mål imot rett før pause, men vi prøver å snu det til noe positivt i garderoben. Det er fort gjort å ta med seg en negativitet inn etter noe slikt, samtidig som at de får en opptur. Vi pratet bare om å nullstille oss, og gå ut og fortsette som vi gjorde, sier El-Masrouri.

LES OGSÅ: Hattrick-Ohi slo til igjen da Stabæk vant over serielederen

Målløst

Foruten målene var den første omgangen sjansefattig, og så var tilfelle også i den andre. Nærmest for Bærum var Emanuel Kot, som dro seg fint inn fra venstrekanten, og fikk til en god avslutning på mål. Dessverre for Bærum fikk KFUMs keeper en hånd på ballen, og slått den utenfor.

Foruten dette hadde Moses Mawa et par halvsjanser. Først da han traff litt for dårlig på ballen innenfor KFUMs sekstenmeter, og så da han sendte et skudd fra ca. 20 meter til side for mål.

Da heller ikke KFUM kunne score flere mål, endte det 1-1 på KFUM-Arena.

– Vi tar med oss dette. Jeg synes det var fortjent at vi fikk et poeng i dag, sier El-Masrouri.

Bærums neste kamp er hjemme mot Alta, 22. april.

Artikkeltags