Bærum knust av opprykksjagende Notodden

SKUFFET: Bærum-trener Luke Torjussen var svært skuffet etter lørdagens tap.

SKUFFET: Bærum-trener Luke Torjussen var svært skuffet etter lørdagens tap. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bærum var sjanseløse hjemme mot Notodden.

DEL

BÆRUM-NOTODDEN 0-4

Bærum var på jakt etter en oppløftende start på høstsesongen, etter å ha avsluttet vårsesongen med fem seiere på de siste seks kampene.

Kaptein Kristoffer Tollås, som var både suspendert og skadet under lørdagens oppgjør, snakket om viktigheten av å drive formen videre inn i høsten, for at klubben skulle ha en sjanse til å henge med i toppen.

Men startet av høstsesongen ble verst tenkelig for de gule, som tapte hele 4-0 mot Notodden.

– Det gjør veldig vondt akkurat nå, men vi må bare glemme denne kampen og gå videre, sier trener Luke Torjussen, som var svært overrasket over dagens resultat.

– Spillerne har virket pigge på trening etter sommeren, og vi hadde håp om å fortsette den gode trenden fra vårsesongen. Det er skuffende, sier treneren.

Sjokkstart

Det tok heller ikke lang tid før Notodden sjokkåpnet på Sandvika Stadion, da gjestene scoret på sine to første sjanser før kvarteret var spilt. Minuttet før den første scoringen hadde hele Bærum-laget ropt på straffe.

– Mulig vi mistet litt konsentrasjon i den situasjonen, men vi skal likevel ha kontroll med så mange spillere bak ballen. Det er en kostbar glipp, som gjør at vi blir jagende etter hele kampen, sier Torjussen.

Bærum slet tungt med å gjøre om ballinnehav til sjanser - og hadde knapt et skudd på mål før det gjenstod et par minutter av kampen.

Kamal Saaliti stod for gjestenes to første scoringer, før Erlend Hustad og André Bakke fastsatte sluttresultatet til 0-4 før dommeren blåste av.

TAPTE STORT: Bærum fikk det blytungt hjemme mot Notodden, og tapte tilslutt 0-4 på Sandvika Stadion. Her ligger Erblin Llullaku nede etter en duell tidlig i kampen.

TAPTE STORT: Bærum fikk det blytungt hjemme mot Notodden, og tapte tilslutt 0-4 på Sandvika Stadion. Her ligger Erblin Llullaku nede etter en duell tidlig i kampen. Foto:

Nedrykkstreken nær

For Bærum betyr det at nedrykksstreken igjen er i spill, med både Odd og Strømsgodsets andrelag på skuddhold.

– Vi visste at denne sesongen ville bli tøff, og målet vårt har alltid vært topp syv.

Fikk en tøff start på sesongen, før de gradvis fikk styrt skuta inn på rett kurs mot slutten av vårsesongen. Før dagens kamp var to tidligere Bærum-spillere i Rozhat Shaswari og Daniel Berg hentet tilbake - og sistnevnte fikk en plass i startelleveren.

Shaswari ble byttet inn etter hvilen.

– Begge er kvalitetsspillere som vil heve laget. Dette var ikke den enkleste starten for dem, men dette er topp spillere vi har hentet, sier treneren.

Artikkeltags