Drømmestart, rødt kort og utlikning på overtid

JUBEL: Innbytter Emmanuel Amarh utliknet til 2-2 på overtid. Fra venstre: Morten Giæver, Amarh, Mathias Pedersen, Emanuel Kot og Moses Mawa.

JUBEL: Innbytter Emmanuel Amarh utliknet til 2-2 på overtid. Fra venstre: Morten Giæver, Amarh, Mathias Pedersen, Emanuel Kot og Moses Mawa. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bærum tok ledelsen, og utliknet på overtid mot serieleder Arendal. .

DEL

BÆRUM - ARENDAL  2-2 (1-0)

Bærum fikk en drømmestart på kampen mot Arendal. I kampens 6. minutt dro Jan Aubert og Rozhat Shaswari opp et flott angrep på venstresiden.

Shaswaris skudd alene med keeper ble først reddet. Morten Giæver satte returen i mål.

Litt senere smalt Rasmus Isegran til fra vel 20 meter. Skuddet gikk via stolpen og utenfor.

Arendal tok etterhvert over en del av banespillet i 1. omgang, men hjemmelaget sto godt i mot, slapp til få sjanser i mot og hadde noen gode kontringer.

2. omgang startet slik den første ble avsluttet. Hjemmelaget kjørte kampen og Bærum forsvarte seg.

Det klarte de til det 71. spilleminutt da Rasmus Lynge Christensen utliknet. Det ble starten på noen dramatiske minutter. Først fikk Ylldren Ibrahimaj sitt andre gule kort, dermed rødt kort og Bærum skulle spille resten av kampen med en spiller mer.

Tre minutter senere kom Arendal på et raskt angrep. Jakob Rasmussen mottok en lur pasning og sendte gjestene i føringen.

Emmanuel Amarh ble byttet inn og Mathias Pedersen ble flyttet frem som spiss i Bærums jakt på utlikning.

I den høydramatiske kampen kom utlikningen på overtid. Amarh satte i mål et innlegg fra venstre og dermed ble det poengdeling på Sandvika stadion.

- Deilig å være tilbake

Mathias Pedersen har spilt det siste halve året for Ljungskile. Onsdag trente han med Bærum og lørdag gjorde han comeback for klubben.

- Det har gått fort. Det kjennes bra å være tilbake og spille litt ordentlig fotball igjen. Det startet bra i Ljungskile. Så ble jeg skadet og så ble jeg benket. Så det er deilig og være tilbake igjen og spille. Bærum ville ha meg tilbake og jeg ville ha litt spilletid. Jeg har ikke spilt kamper på lenge så timing stemmer ikke helt, men kondisjon er der. Det andre kommer.

Svensken synes 1. omgang mot Arendal var bra.

- 2. omgang var vel ikke kjempebra. Vi startet omgangen med å ligge veldig lavt. De fikk en mann utvist, da synes jeg at vi skal ta initiativet. Så fikk de en enkel scoring. Vi fortsatte og hadde tålmodighet. Til slutt fikk vi inn 2-2, det var et viktig mål, oppsummerer Pedersen som synes det var ok å spille spiss da laget hans jaget utlikningen.

- Det er ikke første gang jeg har spilt spiss. Det er litt uvant, men det går bra.

- Fin fotball

Pedersen spilte for Bærum da de var i 1. divisjon. Han mener årets lag spiller kjent fotball for ham.

- Det er som da jeg forlot klubben - et spillende lag som forsøker å holde på ballen og spille fin fotball. Kvaliteten finnes der. Det gjelder bare at vi får til det siste lille og blir tryggere med ballen, så kommer dette til å gå veldig bra.

Han tør ikke love hvor lenge han blir i Bærum denne gang.

- Jeg blir her ut sesongen, slik det ser ut nå.  Så får vi se, man vet aldri.

Bærum 2 (1)

Arendal 2 (0)

Fotball, 2. divisjon menn

Mål: 1-0 (6.) Morten Giæver, 1-1 (71.) Rasmus Lynge Christensen, 1-2 (77.) Jakob Rasmussen, 2-2 (90.) Emmanuel Amarh

Bærum: Gregorz Flasza - Rasmus Igran, Babs Akinyemi, Mathias Pedersen, Jan Aubert, Ola Moe, Didrik Bjørnstad Fredriksen, Morten Giæver, Moses Mawa, Erblin Llullaku, Rozhat Shaswari

Dommer: Jørgen Haugen, Kurland

Gult kort: Gregorz Flasza, Ola Moe, Bærum, Ylldren Ibrahimaj, Marius Andersen, Arendal

Rødt kort: Ylldren Ibrahimaj, Arendal

Tilskuere: 75 på Sandvika stadion

Artikkeltags