Bærum klatrer på tabellen

Kaptein Kristoffer Tollås har scoret åtte mål i årets 2. divisjon og fikk en nettkjenning mot Fløy. Det gjorde også Moses Mawa (nummer 11).

Kaptein Kristoffer Tollås har scoret åtte mål i årets 2. divisjon og fikk en nettkjenning mot Fløy. Det gjorde også Moses Mawa (nummer 11). Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

15 poeng på de siste syv kampene gjør at Bærums 2. divisjonslag i fotball klatrer på tabellen og er i øyeblikket på trygg grunn.

DEL

FLØY - BÆRUM 0-3 (0-0)

Siden 23. mai har Bærum tatt 15 av de 20 poengene de står med når kun en serierunde gjenstår før sommerferien.

Tapet for Asker i forrige serierunde ødela for en eneste lang seiersrekke i juni. Lørdag var de gule og svarte fra Sandvika stadion tilbake på vinnersporet.

Stillingen halvveis på bortebane mot Fløy var 0-0. Midtveis i 2. omgang sendte Kristoffer Tollås Bærum foran med sin åttende scoring for året. Fem minutter før slutt scoret Erblin Llullaku sitt første i årets 2. divisjon før Moses Mawa fastsatte sluttresultatet til 0-3.

Dermed er laget nummer seks på tabellen. Lag nummer åtte og nedover rykker ned fra 2. divisjon etter denne sesongen. Vinneren rykker opp, mens lag nummer to til syv holder seg i divisjonen.

LES OGSÅ Asker vant dramatisk kamp

- Trengte en scoring

- Det er alltid moro å vinne. Dette var en ganske vanskelig kamp. Vi kontrollerte det bra, men klarte ikke å score. Det var en de kampene hvor du begynner å lure på om vi skulle klare å få målet vi trengte. Vi misset mange sjanser, kommenterer Bærum-trener Luke Torjussen som legger til at han ikke ble stresset av at målene lot vente på seg i lørdagens kamp.

- Vi måtte bare være tålmodige. Da målet først kom var det hele over. Vi trengte en scoring.

- Går i riktig retning

Torjussen er naturligvis svært tilfreds med Bærums poengfangst den siste drøye måneden.

- Vi har jobbet hardt for resultatene. De siste kampene er flott med fire av fem mulige seiere. Det går i riktig retning, samtidig er det tett hele veien fra nedrykksplass til 2. plass på tabellen.

Lørdag scoret altså midtbanespiller Kristoffer Tollås sitt åttende mål i årets serie.

- Det er fantastisk for ham. Han har jobbet hardt for å komme i form. Han er veldig dediktert og proffesjonell, sier Bærum-treneren.

Fløy - Bærum 0-3 (0-0)

Fotball 2. divisjon menn

Mål: 0-1 (68.) Kristoffer Tollås, 0-2 (85.) Erblin Llullaku, 0-3 (90.) Moses Mawa

Dommer: Rune Nilsen, Nanset

Gult kort: Bjarte Richardsen, Marius Kjørvik Johansen, Fløy, Jan Aubert, Morten Giæver, Bærum

Bærum: Gregorz Flasza - Rasmus Isegran, Jan Aubert, Lars Ivar Slemdal, Mounir El-Masrouri - Morten Giæver, Kristoffer Tollås, Ola Moe - Erblin Llullaku, Moses Mawa, Emanuel Kot

Innbyttere: Didrik Fredriksen i 70. min. for Giæver, Mads Fredrik Hasle i 88. min. for Emanuel Kot

Tilskuere: 75 på Flekkerøy kunstgress

Artikkeltags