17. mai-feiring uten seier for Bærum

Rozhat Shaswari sliter med en strekkskade i låret og spiller ikke mot Kongsvinger i kveld. Det samme gjelder Marius Lundemo, som er ute med en ryggskade.

Rozhat Shaswari sliter med en strekkskade i låret og spiller ikke mot Kongsvinger i kveld. Det samme gjelder Marius Lundemo, som er ute med en ryggskade. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

(Bryne-Bærum 3-1) Det ble ingen god oppladning til nasjonaldagen for Bærum. Laget står fortsatt uten seier i 1. divisjon.

DEL

Bærum håpet på årets første tre poeng borte mot Bryne onsdag, men som så mange andre ganger denne sesongen, havnet Bærum under i begynnelsen av kampen.

I dette oppgjøret tok det bare knappe to minutter før den første ballen lå i nettet bak Magnus Hjulstad i Bærums mål.
Men Bærum brukte ikke lang tid på å slå tilbake. Etter ti minutter sørget Rozhat Shaswari for balanse i regnskapet, etter å ha blitt spilt alene gjennom med keeper.
Etter utligningen roet tempoet seg ned, og det kom ikke flere scoringer før lagene tok pause.

2.omgang

Andre omgang startet like dårlig som den første for Bærum. Denne gangen brukte Bryne fire minutter på å ta ledelsen. Målet kom etter en Bryne-corner, og etter mye klabb og babb i feltet, havnet ballen i beina på Diogo Fernades, som skjøt forbi en dekket Hjulstad i Bærums mål.
Utover i omgangen klarte Bærum å sette press på Bryne, og Shaswari hadde et par muligheter til å utligne for Bærum, men spissen lyktes ikke med avslutningene. I stedet punkterte Bryne kampen på overtid, da Kris Bright scoret direkte fra frispark, rett utenfor 16-meteren.

- Mye positivt

 Morten Tandberg sier han kommer til å ta en god prat med spillerne for å finne årsaken til at de stadig vekk får tidlige mål imot.
- Ja, vi må ta en prat om det sammen, men før vi har gjort det, er det litt vanskelig å peke ut hva som kan være årsaken til akkurat det. Det jeg ser, er at mange av målene vi slipper inn er mål som ikke kan slippes inn på dette nivået. Brynes andre scoring burde vært avklart lenge før den kom. Slik vi opptrådte i den situasjonen er ikke voksenfotball, og det må vi gjøre noe med, sier Bærum-treneren, som til tross for tapet, følte det var mye positivt å ta med seg fra denne kampen.
- Vi spilte oss frem til noen store sjanser, og vi kom tilbake etter at de scoret både 1–0 og 2-1, selv om vi ikke maktet å utligne til 2–2. Det skal gutta ha honnør for. Det siste målet fikk de når vi flyttet opp mange folk i jakt på en utligning. Da kommer det fort en kontring imot, og det skjedde i denne kampen, oppsummerer Tandberg.

Artikkeltags