Tidligere har Bærum hatt gode old boys-lag. Spesielt på 80-tallet, med et lag bygget opp av Bærum-spillerne som var med på A-lagets klatring i divisjonssystemet på 1970-tallet.

Årets utgave er satt sammen av spillere med drøssevis av lands- og kretskamper på aldersbestemt nivå- Flere av den gyldne 1975-årgangen er med, gjengen som vant Norway Cup to ganger. Med erafring fra alle de tre øverste divisjoner - flere av dem for Stabæk i eliteserien - har motstanderne ikke vært mye til motstand i seriekampene. Mange av kampene har endt med så store seierssifre at de lignet mer på cricketresultater, enn det vi forbinder med fotball.

Så laget har sett på norgescupen som den virkelige testen.

Lørdag ble Torp slått 4-1, etter å ha få feid over Elverum med 5-0 i semifinalen. Og det uten sterke kort som Lars Bohinen, Lars Joachim Grimstad, Andreas Welo, Stian Lind Halvorsen, Ole Magnus Jensen, Harald Engh, Jostein Trulsrud og Jarle Hellesnes på banen.

Harstad vant den tilsvarende turneringen for Nord-Norge, og de har nå utfordret gjengen fra Kadettangen til duell om hvem som er Norges beste old boys-lag.