Bærum + Lillestrøm = sant

ENIGHET: Lillestrøm-leder Per Mathisen (til høyre) og Bærums-leder Dag Egil Strømme signerte samarbeidsavtalen torsdag ettermiddag. FOTO: KARL BRAANAAS

ENIGHET: Lillestrøm-leder Per Mathisen (til høyre) og Bærums-leder Dag Egil Strømme signerte samarbeidsavtalen torsdag ettermiddag. FOTO: KARL BRAANAAS

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Torsdag ble Bærum og Lillestrøm enig om en samarbeidsavtale.

DEL

Samarbeidsavtalen ble signert på Kadettangen torsdag ettermiddag av LSK-leder Per Mathisen og Bærums-leder Dag Egil Strømme.

I korthet dreier avtalen seg først og fremst om samarbeid på det sportslige planet. Men tanken er også at Bærum skal utvikle seg på markedssiden og administrativt gjennom et nært forhold til Lillestrøm.

Bærums sportslige leder Tor Berntsen er meget godt fornøyd etter at samarbeidsavtalen endelig er i havn, om lag ett år etter at de første samtalene ble innledet.

Fornøyd Fjørftoft

– Dette er et samarbeid på flere nivåer. Blant annet lønner Lillestrøm en spillerutvikler i en 50 prosents stilling som vi kan dra nytte av. Det legges opp til flere treningssamlinger, det kommer til å bli arrangert fellestreninger, våre beste juniorer skal spille for Lillestrøm i Jet-turneringen og våre beste talenter blir med Lillestrøm til La Manga, sier Berntsen.

Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft som bor på Nesøya har fått et innblikk i hvordan Bærum jobber med sine yngste spillere gjennom å være assistenttrener på Bærums G94-lag.

– Vi i Lillestrøm kan lære mye av hvordan Bærum jobber med sine spillere frem til de er 15-16 år, sier Fjørtoft.

Artikkeltags