Skip to main content

Vant knepent, på vei mot nytt seriegull

Björn Buskqvist (foran) og Stabæk Bandy vant 3–2 over Ullevål onsdag kveld.

Björn Buskqvist (foran) og Stabæk Bandy vant 3–2 over Ullevål onsdag kveld. 

Foto: EVA GROVEN

Stabæk Bandy er gullgrossisten i norsk bandy. Nå nærmer de seg et nytt seriegull. 

Stabæk – Ullevål 3–2

– Det var en jevn kamp, der Ullevål lå veldig lavt og spilte svært defensivt. De hadde vel seks, syv mann foran mål hele tiden, forteller Einar Forfang i Stabæk Bandy.

Stabæk klarte likevel til slutt å hente hjem begge poengene etter scoringer av Stian Hansen Stærkeby, Henrik Berg Remo og et selvmål. 

– Vi hadde fem spillere ute med skader, og de hadde vært naturlige i startelleveren. Da er det sterkt av oss å vinne, sier Forfang.

Jager nytt seriegull

Stabæk Bandy er den mestvinnende klubben i norsk bandy, og kan ta sitt seriegull nummer 19 om de går hele veien i år. Det er de på god vei til å gjøre. De leder eliteserien med to poeng foran Ready og det er bare to serierunder igjen.

Søndag møtet de Solberg hjemme, før det hele avsluttes i en ren seriefinale mot Ready i Bærum. Om den kampen spilles onsdag eller fredag i neste uke, er ikke bestemt ennå.

– Jeg vet at det er noen som ønsker at den kampen skal spilles fredag for å lage litt spesielle rammer rundt kampen, men enn så lenge er det satt opp onsdag av Norges Bandyforbund, sier Forfang.

Høvik tapte

Høvik tapte 3–8 for Solberg onsdag kveld, men ligger fortsatt på plassen over kvalifiseringsplassen til nedrykk. Lasse Ari Antero Karppinen, Vladislav Alfertyev og Vladislav Zaostrovtsev scoret målene for Høvik. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.