Skip to main content

Ullevål blir semifinalemotstander for Stabæk

Stabæk møter Ullevål i semifinalen i sluttspillet i bandy lørdag.

Del

Fredag var det usikkert om lørdagens første sluttspill-semifinale mellom Stabæk og Ready kunne spilles.

Årsaken var at Ullevål fikk medhold i en protest etter den siste kvartfinalen mot Ready. Tidligere Høvik-spiller Christian Waaler spilte kampen, men Ullevål protesterte og mente han ikke var spilleberettiget og fikk torsdag medhold fra Sanksjons- og Protestutvalget.

Utvalget skrev følgende:

"Både Ullevål og Ready har 24 timer på seg til å anke avgjørelsen, vi håper at en endelig avgjørelse kan foreligge i morgen ettermiddag (fredag) i tide til å få omberammet/berammet en ny kvartfinale mellom Ready og Ullevål,evt. en semifinale mellom Stabæk og Ullevål. Semifinalen mellom Stabæk og Ready var berammet til lørdag kl.16.00 på Stabekkbanen, men denne kampen ser nå ut til å henge i en veldig tynn tråd. Det er et håp om at det skal la seg gjøre å beramme en ny kvartfinale evt semifinale på samme tidspunkt."

Avklaring

Ready anket avgjørelsen til Ankeutvalget til Norges Idrettsforbund torsdag, men fikk heller ikke her medhold. Derfor blir Ullevål Stabæks motstander i lørdagens første sluttspill-semifinale.

Les flere bandy-nyheter her.

Budstikka har de siste dagene omtalt det som kan likne på et opprør mot ledelsen i Norges Bandyforbund. Sverre Stockinger og Morten Nilsen oppfordrer i et leserinnlegg som sto på trykk torsdag at styret i forbundet bør trekke seg. De mener det er for dårlig kommunikasjon mellom klubber og forbund, og at behandling av protester og ankesaker tar altfor lang tid.

Les mer om bandy-bråket i fredagens papiravis.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.