Skip to main content

Storseier i første semifinale for Stabæk

Jonathan Oskar Saraby satt inn 5-2 18 minutter før full tid og drepte det lille som var igjen av spenning i kampen.

Jonathan Oskar Saraby satt inn 5-2 18 minutter før full tid og drepte det lille som var igjen av spenning i kampen. 

Foto: KNUT BJERKE

Stabæk slet i første omgang, men dro fra og vant til slutt med seks mål i den første semifinalen. 

STABÆK–MJØNDALEN 8–2 (4–1)

Stabæk vant begge omgangene med tre mål og seieren ble til slutt komfortabel til tross for Mjøndalens gode start på kampen. 

Det ble en fartsfylt og intens åpning på semifinaleserien mellom Stabæk og Mjøndalen i Bærum idrettspark. Begge lagene kunne ha scoret fire-fem mål de første 20 minuttene. Men det var Mjøndalen som tok ledelsen etter seks minutters spill. Stabæk utlignet tre minutter etter da Rustad Jensen viste hvor god han kan være. Han gled forbi en rekke forsvarsspillere, slik nesten bare han kan, og smalt inn 1-1-målet.

Like etter var han servitør da han spilte frem unggutten Henrik Berg Remo som tok vare på muligheten og sendte Stabæk foran. Begge lag fortsatte å skape store muligheter. Men det var Stabæk som fikk ballen i mål. Fredrik Randsborg smalt inn 3-1 etter 20 minutters spill.

Selv om Mjøndalen fortsatte å skape hodebry for Stabæk var det igjen Rustad Jensen som noterte seg i målprotokollen. Han satt inn 4-1 etter en drøy halvtime. Intensiteten falt noe inn mot pause og lagene gikk i garderoben med tre måls ledelse til Stabæk.

Mindre tempo etter hvilen

Etter pause var det ikke den samme intensiteten i spillet fra noen av lagene. Mjøndalen fikk straffeslag ti minutter ut i omgangen. Det ekspederte Serov i mål. Men reduseringen førte ikke til noe press fra Mjøndalen da de fikk kampens første ti minutter like etter.

Da Saraby kjempet inn 5-2 etter 72 minutter så det veldig lyst ut for Stabæk. Rustad Jensen tok på seg artisthatten i andre omgang. Han var involvert i det meste for Stabæk. Han scoret, spilte frem lagkamerater og brant et straffeslag mot slutten av kampen.

Stabæk dro fra

På 5-2 var Mjøndalen fortsatt med i det. De hadde noen muligheter til redusering, men så strammet Stabæk skruen. Rustad Jensen klemte til fra langt, langt hold og satt inn 6-2. Så avgjorde spillende trener Buskqvist kampen med to mål mot slutten av kampen. Stabæk vant fortjent, og seieren ble til slutt stor.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.