Stabæk knuste Høvik i nabooppgjøret

VANT LOKALOPPGJØRET: Nikolai Jensen og Stabæk vant lokaloppgjøret mot Høvik søndag

VANT LOKALOPPGJØRET: Nikolai Jensen og Stabæk vant lokaloppgjøret mot Høvik søndag Foto:

Av

Høvik-Stabæk:4-8 (1-4). Det startet godt for Høvik, men raknet raskt da Stabæk våknet.

DEL

Kampen startet rolig og Høvik tok kontroll på hjemmebane i lokaloppgjøret. Selv med én spiller mindre på isen tok de ledelsen 1-0 gjennom Kristian Waaler og så ut til å styre kampen videre.

Så våknet Stabæk. På en timinutters periode scoret Stabæk tre mål, og rett før pause økte de til 1-4, etter scoringer av Fredrik Randsborg, Nikolai Jensen, Magnus Høgevold og Axel Øverby. Etter hvilen fikk Høvik nok en gang en tidlig utvisning, men igjen var det akkurat da de sto frem som best og scoret igjen.

LES OGSÅ:  Lokaloppgjøret er en kamp om seriemesterskap, toppscorertittelen og prestisje

Høvik tok innpå - Stabæk økte

Evgeny Opytov reduserte til 2-4 etter seks minutter inn i andre omgang. Høvik fortsatte presset og reduserte igjen ved Iskander Nugmanov. Intensiteten tok seg opp og det var tydelig at det sto prestisje på spill mellom naborivalene. I det 68. minutt fikk Stabæk straffe som Nikolai Jensen omsatte i mål.

Akkurat som i den første omgangen var det Høvik som tok kontroll over starten av omgangen, men Stabæk svarte, og Jan Olav Løyning økte til 3-6 og Nikolai Jensen la på til 3-7 litt senere for gjestene. Iskander Nugmanov reduserte til 4-7 helt på tampen, men Stabæk svarte igjen og økte til 4-8, nok en gang ved Nikolai Jensen som scoret fire mål i kveldens kamp.

LES OGSÅ: Syv fra Stabæk i VM-troppen

Artikkeltags