Skip to main content

Stabæk slo Ready i miniturnering

Nikolai Jensen (foran) hadde tre målgivende under seieren mot Ready lørdag.

Foto: KARL BRAANAAS

De skulle møttes i NM-finalen i mars, men den ble avlyst. I dag møttes endelig Stabæk og Ready - i miniturneringen i Vikingskipet.

STABÆK - DRAMMEN 3-2 
STABÆK - READY 3-1

Fra fredag har Bandy-Norge lagt beslag på Vikingskipet på Hamar, for å spille miniturneringer.

– Årsaken til at vi gjør dette, er at alle de turneringer og treningsweekender de fleste lagene hadde bestemt, fortrinnsvis i Sverige, er avlyst på grunn av koronaviruset, har Einar Forfang, administrativ leder rundt herrelaget til Stabæk Bandy, tidligere forklart til Budstikka.

Lørdag formiddag slo Stabæk Drammen 3-2, mens de lørdag kveld møtte forrige sesongs seriemester Ready. Stabæk og Ready skulle også møttes i NM-finalen i mars, men den kampen ble avlyst på grunn av koronapandemien.

Tomålsseier

Og Stabæk trakk det lengste strået lørdag. Markus Fremstad banket inn 1-0 etter 19 minutter, da han fikk en lav pasning fra Nikolai Jensen på bakre stolpe. 

Jensen var også nest sist på ballen på 2-0 rett før pause, da han med et lynraskt frislag slo frem Stian Stærkeby, som alene med keeper løftet ballen inn i nettet.

Ti minutter før slutt punkterte Stabæk kampen med 3-0 etter en strålende scoring. Petter Løyning og Nikolai Jensen spilte et veggspill, før sistnevnte enda en gang var nest sist på ballen. Hans pasning inn foran mål fant Jan Olav Løyning, som enkelt satte ballen i mål.

Ready reduserte to minutter før slutt, men var aldri i nærheten av å vinne.

Stabæk slo Sarpsborg 9-0 fredag, og vant også 3-2 mot Drammen lørdag formiddag, før Ullern ble beseiret 3-0 sent lørdag kveld.

Kvinnene startet med seier

Kvinnenes miniturnering, der Høvik og Stabæk deltar, startet søndag. Og Stabæk startet med en riktig storseier mot Ullevål. «De Blaa» ga seg ikke før det sto 13-1 på måltavlen.

Tidligere søndag tapte imidlertid Høvik hele 2-7 for Ready.

Stabæk og Høvik møtes 14.30.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.