Skip to main content

Stabæk scoret 19 mot Konnerud

STORSEIER: Stabæk knuste Konnerud hele 19-1 onsdag kveld.

Det ble målrikt da Stabæk Bandy tok imot Konnerud på Stabekkbanen. Også Høvik vant.

STABÆK - KONNERUD 19-1

MJØNDALEN - HØVIK 3-7

– Det er jo litt trist at det skal bli så stor forskjell, men jeg er veldig fornøyd med at guttene spiller på sitt fulle register og gjør det beste ut av det, sier Stabæks trener, Anders Christensen.

Stabæks seier mot Konnerud ble sesongens femte strake, og de blåkledde leder eliteserien suverent. Etter fem spilte kamper har laget en målforskjell på 55-9.

– Det er veldig viktig at vi slipper inn få mål, og vi snakket om det før kampen. Vi hadde sluppet inn åtte mål på de fire første kampene, og jeg sa i garderoben at jeg ikke ville ha tosifret i baklengskolonnen etter kampen, sier Christensen.

– Så lenge vi slipper inn maks 2-3 mål hver kamp, vet vi at vi kommer til å score nok til å vinne, legger han til.

LES OGSÅ: Banket inn fire i Stabæks målkalas  

Målfest

Det første kvarteret av kampen ble målløst, men i det 16. spilleminutt scoret Björn Buskqvist sitt første mål for dagen. Omtrent ett minutt senere utlignet Konneruds Stian Paulsen, og lagene var igjen like langt. I det 20. spilleminutt sendte Nikolai Rustad Jensen Buskqvist alene gjennom med keeper, og svensken hadde ingen problemer med å sette sin andre scoring.

Etter det var det bare ett lag på banen, og hjemmelaget gikk til pause med en 8-1-ledelse. I andre omgang fortsatte målfesten. Før kvarteret av omgangen var spilt hadde hjemmelaget scoret sitt niende, tiende og ellevte mål. De ga seg ikke før det sto hele 19-1 på måltavlen.

 

SJANSELØSE: De rødkledde fra Konnerud ble utklasset på Stabekkbanen.

MER BANDY: Mener laget er det beste på lenge

Møter Høvik

Christensen var fornøyd med hjemmelagets prestasjon, men måtte erkjenne at Konnerud ikke stilte med sitt beste mannskap.

– Jeg tror ikke de stilte med sitt beste lag i dag, men vi kan ikke påvirke hvilket lag de stiller med. Det er nok litt av grunnen til at kampen ender slik, men jeg synes likevel at vi gjør oss fortjent til å score 19 mål.

Treneren er ikke overrasket over at Stabæk har vunnet sine fem første kamper, men forventer tøffere motstand når de førstkommende søndag møter Høvik på bortebane.

– Jeg tror den kampen kan bli knalltøff. Høvik har mange gode spillere, og det er alltid litt vanskelig å få i gang tempoet igjen etter en sånn kamp som dette. Vi får jobbe med det på trening, sier han.

Høvik vant

At Høvik kan bli en skikkelig utfordring, er det ingen tvil om. Bærum-naboen fra nedsiden av E18 vant solid 7-3 over Mjøndalen på Vassenga i Mjøndalen sent onsdag kveld.

De gikk opp til 2-0 mot MIF etter scoringer av Maxim Pyanov og Alexander Serov o løpet av de første 24 minuttene. Hjemmelaget reduserte, før Nikolai Salin økte til 3-1, snaue ti minutter før pausen.

Etter hvilen kontrollerte bæringene kampen inn, og vant til slutt 7-3. Iskander Nugmanov, Alexander Serov Henrik Hagen Johnsen og Serov igjen nettet for Høvik.

Søndag møtes Stabæk og Høvik til et durabelig lokaloppgjør på Høvikbanen.

 

 

 

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.