Skip to main content

Stabæk knuste Mjøndalen – trener scoret fire

Björn Buskqvist scoret hele fire mål mot Mjøndalen.

Björn Buskqvist scoret hele fire mål mot Mjøndalen. 

Foto: KARL BRAANAAS

Stabæk Bandy hadde ingen problemer med å slå Mjøndalen i eliteserien søndag kveld. 

STABÆK – MJØNDALEN 7–2

Det var riktignok gjestene fra Mjøndalen som tok føringen i kampen på Stabekkbanen. Den tidligere Høvik-spilleren Alexander Serov scoret etter bare fire minutter.

Men det holdt ikke lenge. 

Christian Randsborg utlignet seks minutter senere, og etter det så ikke Stabæk seg tilbake. Spillende trener Björn Buskqvist gjorde 2–1 ti minutter etter det igjen. Nikolai Rustad Jensen sørget for pasningene ved begge målene til Stabæk.

Rett før pause gjorde Andreas Killingstad 3–1 til vertene, og Mjøndalen-spillerne hadde god grunn til å henge med hodet da de gikk inn til pause.

Buskqvist herjet

Björn Buskqvist igjen og Henrik Berg Remo sørget for 4–1 og 5–1 ni og ti minutter ut i den andre omgangen. Selv om Serov reduserte for bruntrøyene, hjalp det gjestene lite.

Spesielt ikke når hjemmelaget har en spiller som Björn Buskqvist. I løpet av kampens siste åtte minutter scoret han to ganger til. Begge gangene etter hjørneslag fra Stabæk-kaptein Magnus Høgevold.

Tidligere søndag spilte Høvik borte mot Ullevål på Bergbanen. Høvik tapte hele 1–11. Maxim Pyanov scoret trøstemålet til Høvik.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.