Skip to main content

Stabæk åpner borte mot Ullern

Magnus Høgevold og Stabæk Bandy serieåpner borte mot Ullern. 

Foto: KARL BRAANAAS

Stabæk Bandy har mye å revansjere når eliteserien starter 11. november.

Stabæk Bandy hadde en skuffende sesong i 2019/20. Laget endte på en tredjeplass, og det var den svakeste plasseringen til klubben i eliteserien siden 2003. Ready og Ullern endte foran Stabæk på tabellen.

I NM-finalen, som Stabæk spilte seg frem til, skulle de blåkledde møtt seriemester Ready. Den kampen ble det aldri noe av. Norge ble stengt ned som en følge av koronaviruset og all idrett ble for en periode lagt på is.

Lokaloppgjør

11. november er det seriestart i eliteserien for menn. Stabæk åpner borte mot Ullern, før de spiller hjemme på Stabekkbanen mot Sarpsborg fire dager senere, viser en oversikt fra Norges Bandyforbund.

Høvik har hatt en tung oppkjøring på sesongen, men skal etter planen sesongåpne borte mot Sarpsborg 11. november. Høvik spiller første hjemmekamp i eliteserien mot Ready på kunstisen ved Bærum Idrettspark.

Kvinnenes eliteserie starter 10. november, og allerede fra første kamp blir det et hett lokaloppgjør mellom Stabæk og Høvik på Stabekkbanen. De to lagene skulle egentlig spilt NM-finale i våres, men den ble altså avlyst på grunn av koronaviruset.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.