Høvik-keeper: - Ikke redd for nedrykk

TIDVIS BRA: Mats Felix Walschaerts synes Høvik spilte tidvis bedre enn de har gjort i store deler av sesongen, i 5-7-tapet mot Mjøndalen på Høvikbanen på søndag.

TIDVIS BRA: Mats Felix Walschaerts synes Høvik spilte tidvis bedre enn de har gjort i store deler av sesongen, i 5-7-tapet mot Mjøndalen på Høvikbanen på søndag. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Walschaerts føler seg trygg på at Høvik berger plassen i Eliteserien hvis de gir alt i kvalikk-kampene.

DEL

Mats Felix Walschaerts synes Høvik greide seg bra mot Mjøndalen, til tross for tapet.

- Vi gjør det tidvis bra; bedre enn vi har gjort i store deler av sesongen. Vi greier å variere spillet litt, sier Walschaerts.

- Må gi alt
Høvik-keeperen er likevel ikke fornøyd med å slippe inn syv mål.

- Det er fortsatt en del personlige feil, som gjør at vi slipper inn syv, og ikke scorer mer enn fem. Vi bommer blant annet på åpent mål i 2. omgang, sier Walschaerts.

Han mener at laget ikke har hatt marginene med seg i år, og føler seg trygg på å berge plassen i Eilteserien.

- Vi må gi alt i kvalikken. Det er bandylag vi møter der også, så vi må ikke undervurdere dem vi møter. Men hvis vi gir alt, så klarer vi å holde oss. Jeg er ikke redd for det, sier Walschaerts.

Høvik ble slitne
Høvik-keeperen lå nede med en skade i 1. omgang.

- Det var en som hoppet litt på fingeren min. Det var vondt med en gang, men da vi fikk teipa litt, så gikk det fint, sier Walschaerts.

Høvik lå under 3-2 til pause på Høvikbanen, etter en jevnspilt 1. omgang. Etter pause snudde hjemmelaget kampen til 4-3, men gleden ble kortvarig. Mjøndalen utlignet til 4-4 like etterpå. Ut over i 2. omgang begynte Høvik, som stilte med bare elleve utespillere til kampen, å bli slitne, og Mjøndalen vant til slutt 7-5.

Budstikka fulgte kampen:

Artikkeltags