Skip to main content

Snarøya 2 ble seriemestere etter drama på overtid

Denne gjengen fra Snarøya 2 ble seriemestere i 2, divisjon.

Denne gjengen fra Snarøya 2 ble seriemestere i 2, divisjon. 

FOTO: PRIVAT

Snarøya 2 kunne feire seg selv etter at de vant 2. divisjon i bandy. 

Hjemmelaget hadde kniven på strupen foran den siste kampen i 2. divisjon. De møtte lokalrivalen Øvrevoll Hosle på egen kunstis, og laget fra Snarøya måtte vinne om de skulle ta førsteplassen i 2. divisjon. 

Dro de med seg begge poengene, ville det nest beste herrelaget til Snarøya krype forbi en annen lokalrival, Hauger, på tabellen. 

Overtid

Men hjemmelaget slet på hjemmeisen ute på Fornebu. De første 45 minuttene ble målløse. Og bedre gikk det ikke i de siste 45 minuttene. 

Heldigvis for vertene – og uheldigvis for Hauger – hadde dommeren lagt til to minutter. I den overtiden fikk Snarøya 2 corner. Og hjørneslag kan som kjent være mål.

Det ble litt kaos i målgården, men til slutt klarte Martin Øiestad å lirke ballen over mållinjen, og sendte hjemmelaget til himmels. To poeng og seriemesterskapet for Snarøya 2. Hauger BK endte på en andreplass. Øvrevoll Hosle 2 har én kamp igjen, og kan krabbe opp til en femteplass om de slår Ready torsdag.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.