Skip to main content

Scoret tre da Stabæk knuste Sarpsborg

Jesper Wilhelmsen Tho (t.h.) scoret tre mål da Stabæk slo Sarpsborg hele 11–0. Til venstre Björn Buskqvist. 

FOTO: TRINE JØDAL

Jesper Wilhelmsen Tho banket inn tre mål for Stabæk da de slo Sarpsborg hele 11–0. Både Høvik og Ullern tapte i onsdagens serierunde.

5-0-, 7-0- og 9-0-målene ble alle signert av den unge Stabæk-spilleren mot laget fra Sarpsborg.

De 100 tilskuerne på Stabekkbanen fikk se at det var enveiskjøring gjennom 90 minutter, og de to poengene var naturlig nok aldri truet. Stabæk har til nå scoret 106 mål i eliteserien, mest av alle. Nikolai Rustad Jensen (2), Magnus Høgevold (2), Markus Ingvaldsen Fremstad (2), Petter Yngve Løyning (1) og Björn Henning Buskqvist (1) scoret resten av målene for Stabæk.

Men tre tap gjør at seriegullet trolig er noe Stabæk-laget kan se langt etter. De ligger fem poeng bak Ready, det eneste laget i eliteserien som ikke har tapt en kamp.

 Høvik og ØHIL tapte

Verre gikk det for de to andre eliteserielagene i Bærum. Øvrevoll Hosle og Høvik kjemper en desperat kamp for å overleve i eliteserien. Per nå er det ØHIL som har plassen som gir kvalifisering for fortsatt spill i toppen.

Onsdag tapte de 2–8 for Solberg på borteis. Even Lübeck er VM-aktuell for Ungarn (!) og sørget for at ØHIL hang med i kampen en liten stund med sin 2-1-scoring. Men Solberg var best, og vant til slutt fortjent 8–2. Max Sheamus Moestue Marcussen scoret det siste målet til ØHIL.

Høvik fikk en strålende start mot Ullern, og ledet hele 3–0 før sjokkerte Ullern tok time out. Etter det snudde kampen, og laget fra Oslo Vest vant til slutt 9–4. Lasse Karppinen (2), Maxim Pyanov og Alexander Serov (begge 1), scoret målene for Høvik.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.