Skip to main content

Resten av Kosa Open utsatt

Björn Buskqvist fra Stabæk bandy er med på å arrangere Kosa Open 2021 sammen med Hauger bandy

Björn Buskqvist fra Stabæk bandy er med på å arrangere Kosa Open 2021 sammen med Hauger bandy

Foto: KARL BRAANAAS

De rakk å gjennomføre barneklassene for jenter og gutter før det gode været gjorde forholdene utfordrende. 

Helgen 22-24. oktober vant Hauger/Haslum gutteklassen i Kosa Open 2021. Cupen har blitt arrangert på starten av sesongen siden 1992. Fredag kveld ble smågutteklassen gjennomført hvor Stabæk slo Drammen i finalen. Lørdag holdt isen akkurat til at de fikk gjennomført alle kampene i jenteklassene. Men programmet for resten av lørdag og søndag blir utsatt. 

– Det er været som gjorde at vi måtte utsette. Det er mildt vær og vind. I går kveld og i natt var det for varmt og det gjorde at kantene på banene begynte å smelte og det ble mindre is. Juniorkampene blir utsatt, forklarer Björn Buskqvist fra Stabæk bandy som arrangerer cupen sammen med Hauger bandy. 

Isen må få hvile

–Vi håper at isen får ligge stille og at linjene ikke går bort. Banepersonalet får prøve å bygge opp litt is igjen, sier Buskqvist.

Arrangøren håper at de kan gjennomføre juniorklassene som skulle vært spilt lørdag ettermiddag og søndag til uken. 

– Vi håper at vi kan gjennomføre juniorklassene til uka. Men det hadde ikke vært bra å spille mer der i dag. Nå må vi bygge opp isen igjen og håpe på bra værforhold, sier han. 

Været avgjør altså om juniorklassene kan gjennomføres i år. For til neste helg skal knøtteklassene for gutter spilles. 

Buskqvist var i Bærum idrettspark lørdag og så at det var mange glade jenter til stede under cupen. 

– Det var gøy for jentene å gjennomføre. Det var tre jenteklasser i år med minst fire lag i hver klasse. Det er bra, sier han. 

Han forteller at de var litt urolige for at det skulle bli problemer med isen tidligere. Men den første helgen cupen ble arrangert var værforholdene på arrangøren sin side og det var bare noen få plussgrader i lufta. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.