Skip to main content

Full fart på bandyisen

Teoline Rossum Haaland (3) fikk en hjelpende hånd fra bror Sverre Rossum Haaland (4). 

Foto: KARL BRAANAAS

Endelig ga regnet seg, og folket kunne bruke søndagen utendørs. Mange oppsøkte glattisen. 

Blant de flere hundre som hadde funnet veien til skøyteisen på Hauger søndag, var venninnene Pernille Nesland-Steinor (9) og Tuva Rødtvold Gerhardsen (9). Pernille har de siste årene spilt på yngre guttelag, men skal i år for første gang spille på et rent jentelag for Hauger. 

– Det blir veldig morsomt, sier Nesland-Steinor, som har hatt ivrige støttespillere på hjemmebane som har pushet på for å få på plass et jentelag. 

Forrige sesong stilte klubben med et lag i noen turneringer, men var da avhengig av god hjelp fra naboklubber. I år stiller de rent Hauger-lag med ti jenter i troppen. 

Etter en lang periode med regnvær, var det mange som hadde trukket ut i solskinnet søndag. For Teoline Rossum Haaland (3) var det høstens andre mulighet til å komme seg ut på isen, en interesse hun har arvet fra broren Sverre Rossum Haaland (4) - som gledelig dyttet søster rundt på en bruskasse. 

- Hun skulle nok gjerne vært med bror på skøyteskolen også, men må vente et år til, forteller Teolines mor. 

Pernille Nesland-Steinor (9) og Tuva Rødtvold Gerhardsen (9) brukte deler av søndagen på kunstisen. 

Foto: KARL BRAANAAS
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.