Skip to main content

Fortsetter å overkjøre motstandere

TOMÅLSSCORER: Nikolai Rustad Jensen var sterkt delaktig i Stabæks seier.

Stabæk tok nok en overlegen seier i den tredje serierunden. Denne gang var det Mjøndalen som fikk unngjelde.

Stabæk - Mjøndalen: 7-1 (2-1)

– Det lugger litt i dag og da er det lett å bli litt frustrerte, men vi henter oss opp i andreomgang og da flyter spillet bedre, sier tomålscorer Nikolai Rustad Jensen etter kampen.

Han var ikke veldig fornøyd med egen innsats, men det var ikke det som betydde noe i dag.

– Jeg har en katastrofe av en kamp. De to målene er to enkle scoringer hvor jeg ikke gjør noe spesielt bra, så da er det gøy å se at andre tar tak og spiller bra, sier han.

Til tross for storseieren var Jensen imponert over Mjøndalen.

– De spiller bra og tør å holde på ballen. Mer enn andre lag i Norge, så jeg tipper dem topp fire denne sesongen jeg, sier Jensen.

God trening

Også trener Anders Christensen var imponert over motstanderen i kveldens kamp.

– Vi er frustrerte i førsteomgang, men det er god trening i å få prøve seg mot et lag som ligger tett defansivt og vi ikke helt får det til. Da er det bare bra at vi får testet oss litt tidlig i sesongen når utfallet er positivt som det er, sier Christensen.

Etter tre kamper står Stabæk med tre seire og 23-6 i målforskjell. Det gjør at de leder serien.

– Vi har sagt at vi ønsker å vinne serien i år og det kan vi fort gjøre. Vi tenker også at så lenge vi gjør det vi skal så slår vi alle de andre lagene, men det hadde ikke overrasket meg om vi får en på trynet. Det er vanskelig å gå ubeseiret gjennom sesongen, da trengs stor profesjonalisme, men det er noe vi kan gjøre, sier treneren.

Spillerne sitter med samme følelse som trener Christensen, og tror at de kan slå alle denne sesongen.

– Vi er helt klart gode nok. Vi hadde en veldig fin oppkjøring mot internasjonal motstand, og det har kanskje gjort at vi får litt høye forventinger til oss selv. Vi ser det i førsteomgang syns jeg, og da vil vi litt for mye. I andreomgang slipper vi oss litt ned og da begynner pasningene å sitte, sier Jensen.

Ullevål neste

I neste kamp, som allerede kommer til søndag er det tabelljumbo Ullevål som står på motsatt banehalvdel. Det er laget som er involvert i færrest scoringer denne sesongen.

– Jeg tror det kan bli en veldig tøff kamp. Det blir vår tredje kamp denne uka, siden onsdag, så det gjelder å lade batteriene godt. Og ladet opp hodet. Jeg tror det blir en fin utfordring for gutta, sier Chrsitensen.

 

Kampfakta:

Stabæk: 7 (2)

Mjøndalen 1 (1)

Bandy, eliteserien menn

Mål: 1-0 (23.) Fredrik Randsborg, 1-1 (27.) Ola Vigdal (Eirik Aaslid), 2-1 (39.) Markus Invaldsen Fremstad, 3-1 (47.) Nikolai Rustad Jensen (Magnus Høgevold), 4-1 (52.) Bjørn Henning Buskqvist (Petter Yngve Løyning), 5-1 (63.) Nikolai Rustad Jensen (Petter Yngve Løyning), 6-1 (70.) Andreas Haugo Killingstad (Petter Yngve Løyning), 7-1 ( 80.) Jørgen Hannar Akeren (Jesper Wilhelmsen Tho).

Utvisninger: Stabæk 1x10 min, Mjøndalen: 1x10 min.

Dommere: Andrei Jigouline, Lasse Andre Holt Holm og Magnus Uttisrud.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.