Nei til Sverige

ØNSKET I SVERIGE: Stian Holmen-Jensen har takket nei til tilbudene fra svenske toppklubber. Han vil heller spille bandy i Stabæk. FOTO: ULF HANSEN

ØNSKET I SVERIGE: Stian Holmen-Jensen har takket nei til tilbudene fra svenske toppklubber. Han vil heller spille bandy i Stabæk. FOTO: ULF HANSEN

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Stabæk-spilleren Stian Holmen-Jensen var ønsket av flere svenske toppklubber før denne bandysesongen. Han takket nei til samtlige tilbud.

DEL

– Det var en haug som ringte meg i sommer. Men jeg var akkurat ferdig med skolen da og begynte å jobbe som eiendomsmegler hos Krogsveen, sier Holmen-Jensen.

– Det ville også vært vanskelig for meg å kombinere jobb i Norge med bandy i Sverige. Og så er jeg litt for hjemmekjær, legger 24-åringen til med et smil.

Midtbanespilleren har vært dominerende på Stabæk-laget så langt i sesongen. Det at han er så sentral tror Stian Holmen-Jensen har bidratt til å øke interessen rundt ham hos de svenske klubbene.

– Jeg har vel gjort det greit med Stabæk i internasjonale turneringer og også spilt bra på landslaget, mener Stabæk-spilleren.

Sirius, Tillberga, Gripen og Vänersborg er blant klubbene som har forhørt seg med Holmen-Jensen om han ville komme til dem. Vänersborg hadde også følere ute for 24-åringen i fjor, men fikk nei da og.

Må se an utlandet

Selv om han har sagt nei til svenske bandyklubber denne gangen også, vet ikke Stian Holmen-Jensen om han noen gang kommer til å spille utenfor Norge.

– Jeg må se det an. Det er klart det hadde vært moro å spille i utlandet ett år eller to. Men jeg tviler på at det blir noe av nå som jeg har kommet i gang med jobb. Dessuten trives jeg veldig bra i Stabæk, sier Holmen-Jensen.

Søndag spiller han og lagkameratene eliteseriekamp mot Mjøndalen.

– Det er alltid gøy å møte Mjøndalen. Kampene blir tette og jevne og det er slike kamper man gleder seg til. Det vi har sett av Mjøndalen i år har ikke skremt oss, men de vil bli bedre utover i sesongen. Vi tar de på skøyteferdigheter og tempo, sier en seierssikker Holmen-Jensen.

Artikkeltags