Skip to main content

Trafikkulykke mellom bil og fotgjenger i Sandvika

En eldre mann skal ha blitt kjørt til akuttmottaket på Bærum sykehus etter å ha blitt påkjørt av en bil tirsdag. Det er usikkert hvorvidt mannen er alvorlig skadet, melder politiet. 

Politiet melder om en trafikkulykke i Sandvika tirsdag. En eldre mann skal ha blitt truffet av en bil, og ble kjørt til akuttmottaket på Bærum sykehus. 

Det er en eldre mann og en bil som skal være involvert i ulykken ved Sandvika stasjon tirsdag. Politiet oppdaget en mann liggende på bakken, hvor det i etterkant viste seg at han hadde blitt rygget på av en bil.

Bilfører var på stedet og er i kontakt med politiet. Den eldre mannen skal være bevisst, men har kuttskader i pannen. Politiet meldte først om antatt lettere skader, men er nå usikre om hvorvidt personen er lettere eller alvorlig skadet.

– Han er kjørt til akuttmottaket, men dette handler trolig mer om mannens alder enn skadene han pådro seg, opplyser politiets operasjonsleder Gjermund Stokkli. 

Sjåføren av bilen som skal ha rygget på mannen har fått beslaglagt førerkortet. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.