Skip to main content

Sulland hjelper kjæresten

Linn Jørum Sulland sørger for at Bærum-spiller Petter Løken får opptreningshjelp av det medisinske apparatet til kvinnelandslaget i håndball.

- Jeg reiser ned til Lanzarote på fredag og skal være der i en uke, sier Løken som fikk albuen ut av ledd

Årsaken til 24-åringens reise til sydlige breddegrader er at kjæresten, Stabæk-spilleren Linn Jørum Sulland, forbereder seg til OL med kvinnelandslaget i håndball. De siste dagene av oppholdet på Lanzarote får håndballkvinnene besøk av sine kjære.

Ikke kjærlighetsferie

Samtidig har Sulland ordnet det slik at landslagets medisinske apparat skal lage et opplegg for kjæresten slik at skaden i albuen forhåpentligvis leges raskere.

- Der nede får jeg den beste hjelpen jeg kan få. Og jeg hadde ikke fått reise ned av Bærum hvis det ikke var for at jeg skal ha en treningsuke. Dette er ikke snakk om noen kjærlighetsferie, sier Petter Løken.

Han har tro på at ukesopplegget på Lanzarote skal få ham raskere tilbake på banen.

- Det går nok fortere å bli frisk med de øvelsene jeg får av landslagets medisinske personell. De har jo god kontroll på skader i armene og har et bedre opplegg enn jeg har her hjemme, sier Løken.

Frykter for vårsesongen

Midtstopperen, som kom til Bærum fra Asker før denne sesongen, har nylig fjernet gipsen på venstrearmen. Men fotballspill blir det lite av for tiden.

- Foreløpig gjør jeg bare enkle øvelser. Jeg venter på at armen skal komme i full strekk og bøy igjen, forteller han.

Bærums lege, Andreas Tandberg, har ifølge Løken forberedet spilleren på at det ikke blir flere kamper i vårsesongen for 24-åringen.

- Jeg håper å rekke den siste kampen i vårsesongen 12. juli, men blir ikke skuffet om det ikke går, sier Petter Løken.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.