Skip to main content

Innbrudd hos sykkelimportør på Lysaker

Natt til mandag brøt to gjerningspersoner seg inn i Stians Sports lokaler på Lysaker. To sykler skal være forsvunnet.
Foto: NILS HARNES

Sykkelimportøren Stians Sport på Lysaker fikk uønsket besøk natt til mandag. Gjerningsmennene skal ha forsvunnet med flere sykler. 

Bedriften spesialiserer seg på sykkel, og ble stiftet tilbake i 1976. Lokalet fungerer som et visningssenter for syklene som Stians Sport importerer. 

– Det ble observert at det ble tatt sykler ut av lokalet. Securitas og politiet var på stedet i løpet av syv minutter, så tyvene har ikke vært der lenge. Et vitne så at fire sykler ble tatt, og vi jobber mandag med å få oversikt over om også andre ting kan ha blitt stjålet, sier administrerende direktør Stian Steen-Olsen.

Han advarer om at syklene som er stjålet kun er ment for demonstrasjon.

– Disse syklene er vareprøver og ikke ment for bruk. Som alltid er det viktig at folk ikke kjøper tyvegods, og i dette tilfellet kan det være fare for liv og helse å ta dem i bruk, hevder Steen-Olsen.

Knuste rute

Operasjonsleder Per Ivar Iversen i politiet bekrefter tyveriet.

– Vi fikk inn melding om innbrudd nærmere halv tre, og har vært på stedet. Det er en knust rute der, og to sykler skal være tatt, forteller Iversen. 

Videobilder fra stedet skal ifølge politiet ha fanget opp at det dreier seg om to gjerningsmenn, trolig unge menn. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.