Skip to main content

For første gang skal bæringene kunne stemme her

STEMMELOKALE: Daglig leder ved Handelsstedet Bærums Verk, Heidi Murdoch Stilling.

Kjøpesenter tar imot forhåndsstemmer.

– Dette vil bidra til bedre tilgjengelighet for dem som ønsker å forhåndsstemme, sier leder for valgarbeidet i Bærum, Borgny Danielsen i en pressemelding.

Bærum kommune og Handelsstedet Bærums Verk startet tidlig i år samtaler om kjøpesenteret kunne være et egnet sted for forhåndsstemming.

Søndagsåpent

– Bærums Verk har en lang og spennende historie både innen politikk og ikke minst, produksjon av valgurner, sier daglig leder ved Handelsstedet, Heidi Murdoch Stilling.

I tillegg til mottas forhåndsstemmer ved sentrene på Fornebu, Rykkinn, Bekkestua bibliotek og Bærum rådhus.

Stemmegivningen starter opp fra 10. august. Det er også nytt i år at åpningstidene ved stemmemottakene utvides for å øke velgernes tilgjengelighet til valget ved å holde åpent alle lørdager i stemmeperioden samt søndagsåpent under byfesten i Sandvika.

– Det bor ca. 19.000 innbyggere i vårt nærområde. Sammen med kommunen har lagt forholdene til rette for at det blir både god, effektiv og lærerik forhåndsstemming. Vi vil ha en utstilling som presenterer deler av Bærums Verks politiske historie, sier Stilling.

Mer om valget 2019:

Bredden i opprøret mot bompenger

Seks menn i kamp om plass

23-åring topper valgliste i Asker

Kjemper om ledervervet i Asker SV 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.