Skip to main content

Stortap for Bærum

– Jeg blir aldri vant til å tape fotballkamper. Det svir, men vi har mulighet til å snu det med ny kamp igjen onsdag, sier Bærum-trener Jan-Derek Sørensen.

– Jeg blir aldri vant til å tape fotballkamper. Det svir, men vi har mulighet til å snu det med ny kamp igjen onsdag, sier Bærum-trener Jan-Derek Sørensen.

Foto: Joakim S. Enger

Treneren trodde redusering var varsel om at det skulle snu. Slik ble det ikke. 

SENJA – BÆRUM 4–1 (1–0)

– Da vi først fikk scoringen, og like etter en stor sjanse til å utligne, trodde jeg vi skulle vippe det i vår favør, sier Bærum-trener Jan Derek Sørensen.

Tre minutter etter at hjemmelaget tok ledelsen 2-0, var Bærums Kristoffer Sørensen frempå og sikret redusering for gjestene. Men Bærum klarte aldri å tilrive seg overtaket i kampen, og med to Senja-mål i sluttminuttene ble det for tøft å sikre poeng.

– Vi burde trukket oss lenger tilbake og gitt bort mer av spillet til dem. At de skal få så mange enkle angrep skyldes at våre spillere er for langt fra hverandre, det er noe vi må jobbe med på trening, sier Sørensen.

Ny kamp onsdag

Tapet mot Senja var sesongens fjerde på de syv kampene Bærum har spilt. Laget ligger på 10. plass på tabellen, tre poeng over nedrykksplass.

– Jeg blir aldri vant til å tape fotballkamper. Det svir, men vi har mulighet til å snu det med ny kamp igjen onsdag. Det er ikke så mye annet vi får gjort enn å lære av feilene vi har gjort, vi kan ikke dvele for lenge ved dette tapet, sier Bærum-treneren.

Her kan du lese flere Budstikka-nyheter om Bærum Sportsklubb

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.