Skip to main content

Sterk borteseier for Bærum: – Deilig å slå tilbake

VANT: Jan Aubert og Bærum vant borte mot Elverum mandag.

Bærum tok sesongens første trepoenger borte mot Elverum mandag.

ELVERUM - BÆRUM 1-2

– Det var veldig deilig å slå tilbake etter forrige kamp, og å vise at vi har et godt toppnivå, sier Bærum-spiller Jan Aubert.

Bærum slo nemlig Elverum 2-1 mandag, og revansjerte således 0-5-tapet hjemme mot Odd 2 for en uke siden.

– Det tapet sved ordentlig. Jeg vet ikke om vi opplevde det som en ekstra motivasjon inn mot kampen i dag, men det hvert fall veldig viktig å få en seier tidlig i sesongen og ikke miste selvtilliten, forteller Aubert.

LES OGSÅ: Bærums-spillere kommer og går - men Jan Aubert består

Tidlige mål

Det var han som åpnet scoringsballet på Elverum stadion - i en kamp der alle scoringene skulle komme før pause. Kampen var ikke mer enn fire minutter gammel da Jan Aubert ladet kanonen og sendte Bærum i føringen.

– De hadde faktisk en sjanse før det, og kunne gått opp i ledelsen, men etter målet fikk vi roet oss litt ned og tatt over spillet. Vi var litt uheldige som slapp inn like etter, men hevet oss litt igjen, sier Aubert.

Bare fire minutter etter at han ga Bærum ledelsen, utlignet Eivind Holte Tøråsen for Elverum. Men, Adonai Kidane sendte bæringene tilbake i føringen halvveis i første omgang.

LES OGSÅ: Bytter ut fotballcuper med turer med samfunnsprofil

– Ikke lett

Flere mål ble det ikke i kampen - og Bærum tar med seg tre poeng tilbake til Sandvika. Aubert forteller at han synes seieren var fortjent - og skryter av moralen laget viser etter hvert som andre omgang skred frem.

Det er godt nytt for et lag som har mistet tolv spillere siden fjoråret.

– Hvordan går det tanke på relasjoner mellom spillerne?

– Det tar jo litt tid. Når vi spiller som i dag ser det ut som ting sitter, men forrige helg så det ikke sånn ut. Klarer vi å få litt mer jevnhet blir det bra, men det er klart det tar tid, sier Aubert.

– Det er ikke lett når man får mange nye spillere på en gang, men jeg synes det begynner å se bedre ut. Vi ser det på trening og.

Aubert er klar på at en seier gir selvtillit til laget.

– Ja, det er viktig å komme inn i det og ikke havne i en dårlig rekke med kamper, der man føler at alt går imot, sier Bærum-spilleren.

Lagets neste kamp er hjemme mot Florø - vestlendingene som spilte førstedivisjon senest i fjor.

– Vi må ta en hjemmeseier nå, og komme i gang der og, så blir dette bra, smiler Aubert.

KAMPFAKTA

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.