Skip to main content

Henrik Dahl blir daglig leder i Bærum SK

NY BÆRUM-LEDER: Henrik Dahl (t.v.) tar over som daglig leder i Bærum SK. Her i duell med en ung Atli Heimisson i 2009.

Starter i jobben 1. februar.

Tommy Westlie ga seg som daglig leder i Bærum ved månedsskifte. Westlie uttalte at jobbskifte ikke hadde sammenheng med de sportslige resultatene denne sesongen.

Ovenfor Budstikka la han likevel ikke skjul på at det er betydelig forskjell på å kjempe i toppen som i fjor, og mot nedrykksstreken som nå.

– Klart vi merker det både på stemningen i klubben, oppmøtet på kampene og på omsetningen, fortalte Westlie da det ble kjent at han hadde sagt opp sin stilling i klubben.

Styreleder i Bærum, Sigurd Blydt-Hansen, gikk tidlig ut å fortalte at Bærum skulle ansette en ny mann i Westlies stilling, til tross for at et nedrykk var en mulighet. To dager etter at nedrykket var et faktum, presenterte klubben sin nye leder, tidligere trener for a-laget og Bærum-spiller Henrik Edner Dahl (40).

– Ansettelsen av Henrik er et ledd i en bevisst satsning på å bli enda dyktigere og tydeligere på hva Bærum SK er, kan og vil, sier Blydt-Hansen i en pressemelding.

Dahl kommer fra jobben som daglig leder for hovedstadslaget Lyn, som rykket ned til 3. divisjon denne sesongen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.