Skip to main content

Fortsatt uten seier i årets sesong

Det gikk ikke veien for Bærum lørdag ettermiddag, når de nok en gang gikk seiersløse av banen. 

Foto: EVA GROVEN

Bærum fortsatte den tunge seriestarten hjemme mot Flekkerøy. Dermed er klubben fremdeles uten en seier i årets 2. divisjon. 

Bærum – Flekkerøy: 1–2 (0–1)

Badet i sol og sommervarme jaktet Bærum sin første seier for sesongen, men hjemme på Sandvika stadion mot Flekkerøy gikk det ikke veien for bæringene.

Allerede etter 28 minutter scorer gjestene på en dødball. Et frispark fra høyt oppe i banen blir slått inn, hvor Flekkerøys høyreback Matej Dekovic raget høyest og stanget ballen i mål. 

Like før pause lå ballen igjen i nettet bak Bærum-keeper Sondre Midtgarden, men dommer annullerer scoring til stor frustrasjon for sørlands-laget. 

Utlignet

Bærum har slitt med å score mål denne sesongen, og har kun scoret ett mål så langt. Det sto spissen Markus Kaasa for i forrige helgs derby mot Asker. 

Den samme mannen skulle igjen notere seg for en scoring da han kom alene med Flekkerøys keeper etter 56 minutter. Kaasa gjorde ingen feil, og satte dermed sitt, og klubbens, andre mål for sesongen. 

Utligningen ble en kortvarig glede for hjemmelaget. Bare seks minutter senere satte Flekkerøy inn det matchavgjørende målet med en nydelig volleyavslutning. 

Dermed blir Bærum værende på tiendeplass i 2. divisjon avdeling 2, kun ett poeng over nedrykksstreken. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.