Skip to main content

Endelig vant Bærum igjen

Kristoffer Sørensen og Bærum vant endelig en kamp igjen. Bildet er fra en kamp mot Kongsvinger.

Kristoffer Sørensen og Bærum vant endelig en kamp igjen. Bildet er fra en kamp mot Kongsvinger. 

Foto: KARL BRAANAAS

Etter syv kamper uten seier, kunne Bærum endelig gå av banen med tre poeng. 

BÆRUM – KVIK HALDEN 6–2

Det har vært en turbulent start på høsten for 2. divisjonslaget Bærum. Det kulminerte med at hovedtrener Jan-Derek Sørensen ble enig med klubben om at samarbeidet var over etter 1-2-tapet for Fløya i slutten av august.

Før onsdagens hjemmekamp mot Kvik Halden hadde de gulkledde syv strake kamper uten seier. Det inkluderer cuptapet mot 3. divisjonslaget Nordstrand.

Løsnet

Men mot haldenserne løsnet det endelig for Sandvika-laget. De ga seg ikke før de hadde banket inn seks mål mot Kvik Halden. Markus Thorberg (2), Kristoffer Sørensen, Benjamin Yapi Zalo, Jarmund Øyen Kvernstuen og et selvmål av Kviks Dardan Sæter-Mehmeti sørget for det halve dusinet for Bærum.

– Jeg synes vi traff bra med inngangen til kampen. Vi skulle stramme inn på det defensive fra start av, og gikk ut ganske lavt, sier fungerende hovedtrener Bård Heggeset til klubbens Instagram-konto. 

Han tok over da Jan-Derek Sørensen ga seg i klubben.

– Det overgangsspillet vi hadde var helt nydelig, sier han.

Med tre poeng mot Kvik tok Bærum et godt steg bort fra nedrykkssumpen. Nå ligger laget seks poeng over nedrykksstreken. Fløya, som ligger på 12. plass og nedrykk, har riktignok tre kamper mindre spilt.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.