Skip to main content

Bærum vant vanvittig drama mot Asker

MØTER FLORØ: Jan Aubert og Bærum.

To røde kort og en kamp på kokepunktet. Bærum dro tilslutt i land seieren med to mann mindre mot Asker.

BÆRUM - ASKER 2-1

To røde kort og anullert mål på overtid. Lokaloppgjøret mellom Bærum og Asker ble et utrolig drama.

Hjemmelaget jublet som de hadde vunnet VM etter at de halte i land seiere med bare ni mann etter at de fikk både Mattias Pedersen og Jan Aubert utvist mot Asker.

- De holdt ut, det er supert. Jeg håper det er deiligere å vinne VM, men dette er utrolig digg, gliste Jan Aubert etterpå.

Han har spilt mange lokalderby mot Asker og innrømmer at de er helt spesielle - og det blir ofte innholdet i kampene også.

- Det er gøy at det er sånn, det skal være sånn. Jeg setter mer pris på å vinne 2-1 og få et rødt kort enn en kjedelig 0-0-kamp. Det er mye som står på spill når vi møter Asker. Vi vil gjerne slå dem – i hvert fall når det er så tett serien, det har mye å si.

LES OGSÅ: Svelget tungen: - Komisk at jeg scorer med hodet

- Jeg tok igjen

Han har følgende å si om det røde kortet han fikk og som gjorde at Bærum var nede i ni mann.

- Jeg er ganske ærlig på det – jeg tok igjen. Vi kolliderte, så kom det en arm i ansiktet mitt, da ble jeg irritert og slenger et bein etter ham. Hadde det vært et hardt spark tror jeg ikke han hadde gått opp igjen med en gang.

Bærum-spilleren klarer ikke å dy seg med å slenge et stikk til naboene i Asker.

- Jeg hadde vært litt flau hvis jeg hadde vært Asker-spiller og klarte å skape mer mot ni mann.

Drama mellom Bærum og Asker (2-1)  

- Fantastisk deilig

Erblin Llullaku sendte Bærum i ledelsen i 1. omgang, Lars Ivar Slemdal stanget inn en corner til 2-0 etter hvilen. Marcus Mehnert reduserte for Asker til 2-1. Begge lag hadde gedigne sjanser og Asker presset på mot Bærums ni mann mot slutten.

Seks minutter scoret debutant Kasper Grung Flo for Asker, men målet ble annullert for offside. Dermed kunne Bærum slippe jubelen løs.

- Det var fantastisk deilig. I dag følte vi alt gikk i mot oss med 50-50-dueller, røde kort og avgjørende situasjoner. Da er det ekstra deilig å få dette, smiler målscorerer Llullaku.

Han har spilt mange innholdsrike lokalderby mot Asker.

- Det er helt sykt. Kampplanen blir ofte kastet litt ut, man prøver å følge den så godt man klarer, men det er så mye følelser og det er så viktig å vinne. Jeg har vært i Bærum veldig lenge og vet hvor viktig det er.

- Frustrerende

Askers målscorer Marcus Mehnert mener Bærum var best i 1. omgang, men at Asker tok over etter pause.

- Da de hadde igjen ni mann la de seg ned, sånn er fotballen. Vi har muligheten til å vinne kampen. Jeg mener jeg hadde en veldig stor sjanse som jeg mener jeg bør sette.

Mehnert inntømmer at det naturligvis også var frustrerende at målet de fikk på overtid ble annullert for offside. Han ville ut ifra der han sto ikke protestere på avgjørelsen. Mens stemningen i Bærum-garderoben var ellevill etter kampen, var det stille i Askers.

- Asker – Bærum er derby, det. Det er ekstra surt å tape for Bærum og det er . Så er det er ekstra surt i tape i forhold til tabellposisjonen vi har. Nå er det så tett at hvert poeng teller. Da er det veldig frustrerende å tape denne kampen, konstaterer Marcus Mehnert.

 

Bærum  2 (1)

Asker    1 (0)

Fotball, 2. divisjon avdeling 1

Mål: 1-0 (32.) Erblin Llullaku, 2-0 (52.) Lars Ivar Slemdal, 2-1 (55.) Marcus Mehnert

Bærum: Sondre Golden Midtgarden, Mathusan Sandrakumar, Lars Ivar Slemdal, Mattias Pedersen, Rasmus Isegran, Daniel Berg, Ismar Dizdar, Mads Lyngen Eskedal, Didrik Bjørnstad Fredriksen, Jan Aubert, Erblin Llullaku.

Innbyttere: Emanuel Kot Chol Tafesse i 53. min. for Daniel Berg, Christopher Wingate i 69. min. for Bjørnstad Fredriksen, Thomas Elsebutangen i 82. min. for Llullaku

Asker: Jacob Tredal, Kinny Grewald, Hallvard Håskjold, Aaron Lee Jones, Behajdin Celina, Eivind Dahl, Stian Stray Molde, Tomasz Sokolowski, Alagie Sanyang, Stian Solberg, Marcus Mehnert

Innbyttere Asker: Kasper Grung Flo i 58. min. for Sokolowski

Gult kort: Sondre Golden Midtgarden, Emanuel Kot Chol Tafesse,  Bærum, Behajdin Celina, Kinny Grewal, Asker

Rødt kort: Mattias Pedersen og Jan Aubert, Bærum

Dommer: Magnus Nicolai Koløy, Bjørndal

Tilskuere: 200 på Sandvika stadion

 

SLIK VAR KAMPEN:

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.