Skip to main content

Bærum-treneren: – Skuffende å ikke få tre poeng

SCORET IGJEN: Moses Mawa scoret i sin andre strake seriekamp, da han lørdag sikret ett poeng for Bærum borte mot Arendal. Her fra forrige helgs seier over Ørn Horten.

Bærum sikret et sterkt poeng borte i Arendal, men treneren mener de burde hatt tre.

Arendal-Bærum 1-1

Etter en tung start på sesongen med to strake tap i serien, har Bærum begynt å finne formen. Etter seier over Ørn Horten i serien og Ull/Kisa i cupen, tok de lørdag ett peong borte mot topplaget Arendal.

Bærum-trener Luke Torjussen mener likevel at de burde fått med seg mer fra kampen.

– Det var litt skuffende å ikke få tre poeng slik kampen var, men ett poeng borte er bra. Vi kontrollerte stort sett kampen, sier han.

LES OGSÅ: Bærum møter Stabæk i cupen for første gang på seks år: - Bra på alle mulige måter

Misfornøyd med straffeavgjørelse

Det så også lenge bra ut, etter at Moses Mawa hadde scoret sitt andre seriemål for sesongen. Han sendte Bærum i ledelsen rett før pause.

– Han kunne scoret et par i dag, men målet er bra, sier treneren.

Moses' scoring kom etter et kort hjørnespark, hvor ballen så ble spilt inn til Mawa som flikket den i nettet.

Ledelsen holdt derimot ikke helt inn. I det 73. minutt fikk Arendal straffe. Grzegorz Flasza reddet først forsøket fra Petar Rnkovic, men dommeren mente at målvakten hadde gått ut for tidlig. Dermed fikk Arendal et nytt forsøk, og denne gangen var Rnkovic sikker.

LES OGSÅ: Aubert-perle sikret Bærum-seier i cupen

Torjussen er ikke fornøyd med hvordan dommeren håndterte situasjonen.

– Jeg synes det er rart, for straffen er dårlig. Spilleren stopper på vei frem, vår keeper nøler. Det er en dårlig straffe som kommer rett mot ham. Når går keeperen ikke fra linjen? Jeg synes det er en dårlig avgjørelse. Det er hardt mot guttene våre, sier han.

LES OGSÅ: Asker kriget til seg tre poeng i snøføyka

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.