Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Bærum tok sterk borteseier mot Alta

MÅLSCORER: Thomas Elsebutangen scoret 0-2-målet for Bærum. Her fra serieåpningen mot Moss.

Bærum tok en meget sterk borteseier i Finmarkshallen søndag.

ALTA - BÆRUM 0-2 (0-0)

Ismar Dizdar sendte Bærum i ledelsen etter 49 minutters spill. Thomas Elsebutangen fastsatte sluttresultatet til 0-2 på overtid.

Kampen i Finmarkshallen ble sett av 308 tilskuere.

– Dette var deilig, men det satt langt inne. Når vi bruker en hel dag på en fotballkamp så er det godt å få noe ut av det, kommenterer Jan Aubert etter at Bærum tok den sterke borteseieren.

Selv om turen til Alta er en av årets vanskeligste bortekamper, har ikke Bærum tapte på bortebane mot Alta siden 1994. Siden det har Bærum vært fem ganger i Alta, tre har endt med seier, to endte uavgjort.

 – Vi har gjort det ganske bra her de siste årene og ikke tapt på en del år. Og vi hadde positiv innstilling før denne kampen, selv om vi skal innrømme at vi ikke hadde altfor mye selvtillit, sier Aubert.

 

Alta 0 (0)

Bærum 2 (0)

Fotball, 2. divisjon menn

Mål: 0-1 (49.) Ismar Dizdar, 0-2 (90.) Thomas Elsebutangen

Bærum: Sondre Midtgarden - Rasmus Isegran, Mattias Pedersen, Lars Ivar Slemdal, Madhusa Sandrakumar - Jan Aubert, Ismar Dizdar, Dirik Fredriksen, Daniel Berg, Erblin Llullaku, Mads Lyngen

Innbyttere: Emanuel Kot Tafesse i 81. min. for Llullaku, Thomas Elsebutangen i 87. min. for Aubert

Dommer: Ajdin Medic, Trosvik

Gult kort: Lars Ivar Slemdal, Bærum

Tilskuere: 308 i Finmarkshallen

 

 

Les flere artikler