Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Bærum på knepent tap i Raufoss

FØRSTE TAP PÅ FIRE KAMPER: Erblin Llullaku og Bærum sin seiersrekke ble brutt søndag.

Etter tre strake seire gikk Bærum til slutt på et tap borte mot serieleder Raufoss.

RAUFOSS - BÆRUM 2-1

Søndag måtte nemlig laget se seg slått for første gang på tre kamper, da de gulkledde fra Sandvika gikk på et knepent tap borte mot serieleder Raufoss. Ismar Dizdar ga bæringene ledelsen etter 17 minutter, men Raufoss utlignet gjennom Snorre Strand Nilsen et snaut kvarter senere.

1-1 sto seg til pause - og i andre omgang var det kun laget fra Toten som fant nettmaskene. Anton Karl Peter Henningsson ga Raufoss 2-1 etter 54 minutter, noe som også ble sluttresultatet.

– Vi er litt skuffet. Vi startet veldig bra, og hadde mye av ballen til å begynne med. Da kontrollerte vi kampen. Men etter det sluttet vi å gjøre det vi er gode på. Da ga vi bort et billig mål, på corner, forteller Bærum-trener Luke Tojussen.

– Det var frustrerende å slippe dem inn i kampen igjen. Men første omgang var en ganske god prestasjon av oss. Den andre omgangen var mer rufsete. De scoret igjen fra et innlegg, hvor markeringen vår var svak. Det var skuffende å slippe inn på den måten, fortsetter han.

LES OGSÅ: Bærum vant vanvittig drama mot Asker

– Forskjell på klubbene, men neppe signeringer

Torjussen tar dog med seg noe positivt fra kampen. Han forteller at han er fornøyd med at Bærum utfordret serieleder Raufoss såpass sterkt som de gjorde i dag.

– Men det viser også hvor vi er med tanke på ressurser. Vi mangler tre spillere i dag, Mattias Pedersen og Jan Aubert var suspenderte, mens Daniel Berg er skadet. Det er tre av våre beste spillere, og når vi mister spillere av deres kvalitet synes det til en grad.

– Og Raufoss er et sterkt lag. De har et annet budsjett enn oss, og gjør ting på en annen måte. Men først og fremst er de et sterkt lag, sier Torjussen.

LES OGSÅ: Brennhete Bærum slo til på Sankthansaften

– Men dere tok tre seire før i kveld, og utfordrer serielederne borte. Dere ser oppover på tabellen, nå?

– Ja, vi ser alltid oppover og ønsker å klatre. De tre seirene var voldsomt viktige for oss med tanke på tabellen. Vi får bare fortsette å kjøre på. Vi har en tøff kamp mot Moss neste uke, forhåpentligvis kan vi få med oss noe derfra, så kan vi gå inn i sommeren med en følelse av at vi gjorde en ok første halvdel av sesongen, sier Torjussen.

Han legger til at det blir spennende å se hva klubbene rundt Bærum på tabellen gjør med tanke på signeringer denne sommeren.

– Blir det noen nye signeringer for Bærum?

– Akkurat nå tror jeg ikke vi har mulighet til det. Men vi snakker om det, og kunne likt å få inn noen nye ansikter. Vi får se, sier Torjussen.

Les flere artikler