Skip to main content

Bærum avsluttet kampen med ti spillere

POENGDELING: Det ble målløst på Melløs for Bærum.

Bærum slapp med skrekken i bortekampen mot Moss. Først ble de redusert til ti spillere, før hjemmelaget smalt ballen i stolpen på overtid.

Her kan du lese referat fra kampen

Etter tapet mot serieleder Raufoss forrige runde tok trener Luke Torjussen med seg noe positivt fra kampen. Han fortalte til Budstikka at han var fornøyd med at Bærum utfordret serieleder Raufoss såpass sterkt som de gjorde.

– Men det viser også hvor vi er med tanke på ressurser. Vi mangler tre spillere i dag, Mattias Pedersen og Jan Aubert var suspenderte, mens Daniel Berg er skadet. Det er tre av våre beste spillere, og når vi mister spillere av deres kvalitet synes det til en grad, sa Torjussen til Budstikka da.

LES OGSÅ: Morten Tandberg har funnet seg ny klubb

Rødt kort og stolpeskudd

Mot Moss på Melløs manglet Bærum fremdeles flere spillere. Pedersen var tilbake fra suspensjon, men manglet likevel som en følge av skade. Manglet gjorde også fremdeles Jan Aubert og spissen Emanuel Kot Tafesse. De gulkledde har uansett blikket festet oppover på tabellen - og før kampen uttalte Luke Torjussen til Mossfk.no at topp fem er lagets store målsetning i år.

Men det ble ingen stor oppvisning på Melløs i siste runde før fotballferien. Etter 90 minutter viste resultattavlen det samme som den gjorde ved kampstart: 0-0. Minuttet før ble Bærums Sivert Haugli utvist.

På overtid var hjemmelaget nærmest å sikre seg alle tre poengene, men avslutningen fra vertene smalt i stolpen og ut.

LES OGSÅ: Bærum på knepent tap i Raufoss

Bærum er nå nummer åtte på tabellen i 2. divisjon avdeling 1 med 20 poeng. Moss er plassert like bak, på 9.-plass, med 17 poeng. Når høstsesongen går i gang i august, venter topplagene Elverum og Fredrikstad i høstens to første kamper for Bærum.

KAMPFAKTA 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.