Skip to main content

To av to for Bærum Basket

BASKET: Bærum har mistet en rekke spillere siden i fjor. Trener Lars Gunnar Sønsteby er usikker på hva laget kan utrette.

Bærums basketherrer slo Gimle søndag ettermiddag.

Fyllingen Basket 99

Bærum Basket 82

Bærum Basket har denne helgen vært i Bergen for å spille mot Gimle og Fyllingen i herrenes BLNO. Det startet meget bra lørdag kveld da Gimle ble slått 92-86.

Søndag var det duket for oppgjøret mot Fyllingen, og der tok Bærum seieren med 99-82. Kampens to store spillere for Bærum var Stian Mjøs og Mike Bruesewitz som hver seg satte 32 poeng.

LES MER: Tap tross god opphenting

– Dette var to kamper som var meget verdifulle for oss å vinne siden det var to lag som lå rett bak oss på tabellen. Det var i grunn to veldig like kamper, sier Bærum-trener Lars Gunnar Sønsteby til Budstikka.

Han forklarer at Bærum slet litt i de to første periodene i begge kamper, men at det jevnet seg mer ut i 3. periode. Sønsteby mener laget hans fikk bedre og bedre kontroll utover i den 4. perioden, og halte i slutt i land to kontrollerte seire, selv om lørdagens seier var mer knapp.

– Både Mjøs og Bruesewitz tok både grep og ansvar. Mjøs setter jo også andre i gode posisjoner gjennom sin rolle som point guard. Han er god og vanskelig og stanse, fortsetter Sønsteby.

Skryter av unggutta

Han skryter av flere spillere, blant andre Peder Frantzvaag som snappet flere returer.

– I tillegg til han var det en god del positive bidrag fra benken. Dette ser positivt ut, forklarer Sønsteby.

Ut fra hans forventninger før sesongstart mener treneren det har gått som forventet i starten. Sønsteby håper på en plassering blant de fem-seks beste i ligaen.

LES MER: – Vanskelig å kopiere forrige sesong

– Hvis vi får med de unge spillerne utover kan vi havne der. Det er et godt tegn at vi vinner disse kampene i starten av sesongen.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.