Skip to main content

Slo serielederne med hovedtreneren i karantene

Yannick Anzuluni ble kampens store spiller da Bærum slo Gimle på bortebane.

Yannick Anzuluni ble kampens store spiller da Bærum slo Gimle på bortebane. 

Foto: KARL BRAANAAS

Bærum basket tok en sterk borteseier mot serielederne Gimle onsdag kveld. Anført av Yannick Anzuluni ledet bæringene fra start til slutt. 

Gimle – Bærum: 74 – 81 (14-23, 15-19, 25-23, 20-16)

Med assistenttrenerne Per Tøien og Gunnar Voigt Nesbø på sidelinjen, slo Bærum serielederne og formlaget Gimle basket onsdag kveld. Lagets hovedtrener Mathias Eckhoff er i ti dagers karantene etter sitt landslagsoppdrag for den Demokratiske republikken Kongo,

Gimle hadde ikke tapt på sine ni siste kamper før bæringene kom på besøk til Gimlehallen, men det unge Bærumslaget satte en stopper for seiersrekken med en solid seier. 

Anført av en strålende Yannick Anzuluni, som noterte seg for hele 32 poeng i kampen, ledet bæringene fra start til slutt mot topplaget. 

Sjur Dyb Berg leverte også en solid kamp med 17 poeng og 15 returer. Lagets store stjerne, Stians Mjøs, noterte seg for 17 poeng, på en kveld hvor trepoengsskytteren kun traff på en av seks forsøk fra bak trepoengslinjen. 

Dermed ligger Bærum på fjerdeplass i BLNO, med åtte seire og tre tap, mens Gimle fortsatt leder tabellen med en kamp mer spilt enn Kongsberg Miners. 

Bærums neste kamp er mot Fyllingen i Nadderudhallen neste søndag. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.