Skip to main content

Bærum med sliteseier: – Dårlig basketball

Måtte ha hjelp: Stian Emil Berg var den siste av Bærum-spillerne som har fått ryggproblemer denne sesongen. FOTO: Karl Braanaas

Til tross for seier var det ingen på Bærum som var fornøyde etter kampen.

BÆRUM BASKET - NIDAROS JETS 68-54

– Det er slitsomt å se på. Det lugger og det er ingen rytme i noe vi gjør. Det er dårlig basketball, sier Bærum-trener Mathias Eckhoff etter kampen.

Nidaros fikk en tøff helg i Asker og Bærum, med tap for Asker på lørdag, og Bærum på søndag, men det satt langt inne for Bæringene.

– Vi er dårlig på alle måter i dag. De er et guffent lag å spille mot, for det går tregt hele veien, sier Eckhoff.

Kampen var jevnspilt helt til siste periode. Med en ett poengs ledelse, 46-45, inn i fjerde periode, så det ikke som forventet ut for Bærum.

– Nei, det var ikke pent i det hele tatt, men det er positivt at vi drar i land seieren i en kamp som denne, sier Stian Emil Berg.

Det var til tider mye åpne skudd for de blå for Bærum, men ingen ville i kurven.

– Det blir rørete i dag. De får lov til å gjøre sånn som de vil, helt ned på et personlig nivå, sier Berg.

LES OGSÅ: Overtidsdrama for Sandvika

Ryggepidemi

Med Torgrim Sommerfeldt og Bjørnar Andreassen allerede ute med ryggskader var det ikke en til Bærum trengte.

– Det gjør vondt. Det er vondt å gå bortover så jeg får ikke gjort det jeg pleier å gjøre i kamper. Da må man bare ha en god innsats på andre steder og prøve å skape ting for medspillerne. Jeg håper ikke det er noe alvorlig, bare en vridning i ryggen, sier Berg, som fikk seg en smell i ryggen i første periode.

Det ble en forsvarskamp der ingen av lagene var spesielt gode offensivt og det vises på måltavla og spesielt at Bærum kun slapp inn ni poeng i siste periode.

– Hivs vi skal ta med oss noe herfra må det være at vi kun slipper til 54 poeng. Det er veldig bra. Ellers er jeg ikke bekymret. Vi kommer til å bli skikkelig gode utover vi. Det er jeg sikker på, sier Eckhoff.

LES OGSÅ: Forsterket Asker klarte endelig å ta årets første seier

Forventer forsterkning

For med et godt lag som spiller god basket har Bærum forsterket seg. Det spørs bare når vi får se den nye mannen på parketten.

– Vi har ingen idé om når det kommer til å bli, men vi forventer ikke at det skjer før jul, sier Eckhoff.

Han snakker om Michael Zeno, som har blitt hentet inn, men det må ventes på papirer fra UDI.

Kampen ble avgjort av de rutinerte bærumspillerne i fjerde periode da Hart, Berg og Mjøs tok tak. Hart ble kampens toppscorer med 25 poeng, mens Mjøs hadde 18.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.