Skip to main content

Bærum-kvinnene vant

Keelie Lamb scoret tolv poeng for Bærum søndag.

Keelie Lamb scoret tolv poeng for Bærum søndag.

Foto: EVA GROVEN

Bærum Baskets kvinner, som allerede har sikret seriesølvet, spilte søndag kveld hjemme mot Ullern. Og bæringene måtte slite for seieren, men vant til slutt 67–60.

Bærum havnet faktisk under 2–10 i første periode, men da Shiba Haji Ahmadi satte to straffekast halvveis i perioden, var kampen snudd til 12–10. Til første pause ledet Bærum 17–12.

Den jevne stillingen fortsatte ut i andre periode – drøyt fem minutter ut i denne sto det 26–26. Bærum avsluttet imidlertid sterkest, og tok på ny ledelsen inn til pause: Halvveis sto det 35–30 i Nadderudhallen. Og i tredje periode skjedde en omtrent tilsvarende avslutning – Ullern ledet underveis, men i siste sekund før periodepause scoret Keelie Lamb (bildet, t.v.) en trepoenger, og sørget for Bærum-ledelse med 51–48.

Og denne ledelsen ga altså ikke Bærum fra seg. Utover i siste periode økte ledelsen til ti poeng, før det endte med syv poengs seier for Bærum.

Raziyah Farrington ble Bærums toppscorer med 37 poeng. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.